שאלה על גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על גלולות
    אלודי
    26/10/2008

אני לא מבינה יאך מישתמשים בגלולות לוקחים כל יום במשך חודש??? וגם עוד שאלהבזמן שאני לוקחת את הגלולות אני יכולה לישכב חופשי בלי לחשוש? תודה(;

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על גלולות

הוספת תגובה

• לגבי נטילת גלולות

מעיין
    28/10/2008

את לוקחת את זה 21 ימים, ואז יש הפסקה של 8 ימים- בהם יש מחזור. לגבי הגנה: הגנה מהריון אצל נשים זה כן- גלולות, אבל מפני מחלות מין זה: קונדום!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל

אלודי
    28/10/2008

היתכוונתי לחשוש מלא להיכנס להריון לא ממחלה חח ואני מתחילה לקחת גלולות מהיום שאני שוכבת עם אותו האחד?! המחזור שלי לא סדיר אז כשמתחיל המחזור אני מפסיקה בנטילת גלולות חייב 8 ימים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מתחילה את החפיסה ביום

יפעת מקלר
    29/10/2008

הראשון של הופעת המחזור (הדימום) ולוקחת כל יום , באותו זמן, במשך 21 יום עד שנגמרת החפיסה.כשנגמרת החפיסה, תקבלי מחזור תוך מספר ימים, ואז חוזר חלילה. לוקחת גלולה ביום של הופעת הדימום. ברגע שאת מרגישה שאת מוכנה לקיים יחסי מין את מתחילה לקחת באופן סדיר כל חודש גלולות, בלי קשר אם קיימת באותו יום יחסי מין או לא. (לדוגמא, אם למשל החבר בצבא, ואתם מקיימים יחסי מין פעם בשלושה שבועות, עדין את צריכה לקחת באופן סדיר גלולות מידי חודש בחודשו) ברגע שאת מפסיקה, את לא מוגנת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו