אני צריך עזרה מהר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריך עזרה מהר
    חסוי
    27/10/2008

שלום! אני בן 12 ואני חולה על סקס רואה תוכניות סקס בטלוויזיה ונמשך אני חייב לנסות זאת עם זה בסדר בגילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני צריך עזרה מהר

הוספת תגובה

• תשוובה..

noam@
    27/10/2008

עזוב אותך בגיל הזה, אני די בטוח שקשה להיות מוכנים לסקס בגיל כזה. תחכה שנתיים שלוש ותיקח את זה לאט. יש עוד מליון ילדים חרמנים כמוך גם יותר קטנים ממך אבל צריך להתאפק וצריך שהפעם הראשונה לשך תהיה עם ילדה שתאהב אותך ואתה אותה ושיהיה יחס טוב וכבוד הדדי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל...

חסוי
    27/10/2008

יש לי חברה והיא די רצינית היא גם נורא רוצה לנסות מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אתה ממש רוצה

מישהו
    27/10/2008

מבחינה חוקית אסור לקיים יחסי מין מתחת לגיל 17 וחצי אבל אם אתה ממש רוצה וחברה שלך אוהבת אותך ואתה אוהב אותה. אבל באמת! אתה יכול לבקש ממנה למצוץ לך לקטינים מותר לקיים "סקס יבש" כלומר ללא חדירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזוב גיל

noam@
    27/10/2008

עזוב אותך גיל.זה באמת לא משנה. חח אפחד לא יעניש אותך אם עשית סקס מתחת לגיל 16 או 17 ואפחד גם לא ייגלה אם לא תספר לכל העולם ואישתו. אם אתה מרגיש מוכן אתה יודע הכל וזה אז אין בעיה. אבל תעשו סקס יבש. בגיל הזה אתם לא מודעים לכלום, לא לגלולות לא לקונדים לא להריון לא לכלום זה ממש מסוכן! לך על בטוח, ותעשו סקס יבש. שזה מישמושים נשיקות אולי מציצות עשיות ביד וכאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו