מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה !!!!חסוי27/10/2008
שלום!!!!!! אני בת 12 ויש לי חבר בין 17 והוא נורא רוצה לקיים יחסי מין איתי אבל אני בתולה ולא רוצה כל יום מחדש הוא דורש מה לעשות ???? צריך עזרה דחוף!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה את דפוקה?!
מישהו27/10/2008את רק בת 12! הוא בן 17 יש הפרש של 5 שנים! אני לא יגיד לך מה לעשות אבל כמה זמן אתם חברים? האם הוא באמת אוהב אותך?! ואם הוא רוצה לקיים איתך יחסי מין ולוחץ עליך סימן שלא אכפת לו ממך! אם הוא באמת היה אוהב אותך הוא לא היה לוחץ עליך!!! את עדיים צעירה מאד!! אני בן 13 ואין לי בראש אפילו באמת לבקש את זה ממישהי!! אל תקיימי איתו יחסי מין אם הוא לוחץ עליך כנראה שהוא לא באמת אוהב אותך!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
noam@27/10/2008אם את מוכנה, ואוהבת אותו והוא אותך.תעשו את זה.. אבל לפי הלחץ שלך נראה לי שלא!! אם הוא ככה לוחת עלייך ואת לא מוכנה אז אל תסכימי! ואם הוא ייגע בך בלי רשותך תיפרדי ממנו למרות שזה קשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואנה
אלודי28/10/2008לאן הדור מיתדרדר ילדה בת 12 יוצאת עם בן 17?! תקשיבי את צעירה והכל אני אל יגיד ל מה לעשות סך הכל החלטה שלך עם הוא אוהב אותך ואת אותו זה משהו אחד והשאלה היא ביכלל עם את מוכנה לזה למה ילדה בת 12 יכולה להיות לא מוכנה לזה את קיבלת ביכלל מחזור למה ליפני שמקבלם מחזור אסור לישכב וכמה זמן אתם ביחד למה לבן 17 אין מה לחפש עם ילדה בת 12 חוץ מלזיין אותה זה מה שהרוב עושים הגדולים תיזהרי למה את יכולה להיתחרט על זה מאוווד בעתיד וגם ליבכות ולהיות בחרדה אני אומרת לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום בעיה שתחכו אם זה קצת
איש הקש28/10/2008במקום חדירה מלאה תתקדמו שלב שלב הוא יעשה לך קצת ביד את קצת לו תתקדמו לאט לאט בקצב במתאים לך אם בכלל,חשוב שתזכרי לעולם אל תתני סקס סקס זה לא דבר שאת נותנת זה דבר שאת עושה אם מישהו ואת אמורה להינות וזה חשוב לא פחות מאשר ההנאה שלו לכן כל עוד לא נוח לך כשתרגישי בנוח תעשי איתו סקס ותאמיני לי לא יהיה לך מה להילחץ כי זה יקרא בהנאה ולא כאיזה משהו שאת צריכה לעשות בישבילו.בקשר למה שאדולן אמרה אל תקשיבי לאנשים כמוה את לא אמורה לחוש כקורבן ושום חרדה כשאנשים מכניסים לעצמם לראש שהם קורבנות ושהתעללו בהם מינית כביכול וכדומה אז הם באמת יהיו ככה תיזכרי תמיד לקחת את הענינים בצורה שקולה ולא להתחרפן רק מעצם המיקרא ולחשוב ישר שזה משהו רע ושפגעו בך כביכול זה לא רק לא נכון זה רק יפגע בך.אני מגיב לך בתור ילדה למרות שיש לי תחושה שזה ילד שעובד עלינו "אני 'צריך' עזרה דחוף!!!!"אבל בכל מיקרא אם את לא עובדת עלינו תקשיבי למה שאמרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה!!!תייזהריי..
ילדהההP:29/10/2008שמעי חמוודה... אני בת 14.. ויש לי חבר בן16 ולומרות שהוא גדול ממני הווא לא דורש ממני.. אני אפילו דיברתי איתו בקשר לזה.. והוא אמר לי שזה לא דחוף לו... ושהוא יחכה לי כמה שצריך.. P: לדעתי אין לך מה לעשות עם מישהו שיותר גדול ממך ב5 שנים!!! לכי ת'דעי מה הוא עושה כשאתה לא איתוו?~!!. לדעתי הוא מנצל אותך.. בלי לפגווע אני חושבתת שאת צריכה לגמור כם זה.. לנער בן 17 אין מה לעשות עם ילדה קטנה בת 12~~
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה רע? שיזדיינו ומקסימום יפרדו
כ29/10/2008היא לא צריכה להיפגע מזה ומה הקשר לא יודעת מה הוא עושה שהיא לא איתו את יודעת מה חבר שלך עושה שאת לא איתו? אולי הוא בוגד בך ואת לא יודעת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסויה שלום, אני מציעה שתהיה נאמנה
יפעת מקלר29/10/2008לרצונותיך ורגשותיך. אם את לא מוכנה לקשר מיני עדין, אז אל תעשי את זה. מאד חשוב שלא לקיים יחסי מין ממקום של לחץ וכפיה. אני מצטרפת לשאלה ששאלו אותך כאן בפורום- מה לילדה בת 12 ולנער בין 17? בגיל מבוגר יותר ,פער של 5 שנים הוא שכיח וזניח. בגיל שלך, פער כזה הוא מאד משמעותי. את רק בתחילת גיל ההתבגרות,ובאופן טבעי, עדין לא בשלה ליחסי מין ,והוא כבר בתוך גיל ההתבגרות עם דחף מיני. את בודאי רואה בעצמך את הפערים בינכם, שבודאי קיימים בעוד תחומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה פתאום אז מה אם היא בת 12
כ29/10/2008מה זה בשלות למין זה שרוצים מין ומודעים להשלחות ואיך להתמודד איתם(לגדל ילדים או להשתמש באמצעי מניעה)זה לא מסובך פשוט מקשקשים על זה כשרוצים להביא היגיון לנורמה החברתית הזאת בעוד שאין לה ממש היגיון או צורך,העובדה שבמדינות שונות בעולם התפיסה של הגיל בוא"בשלים למין" שונה כמעט מקצה לקצה מוכיחה שאין שום בסיס הגיוני כלשהוא לנורמה המפגרת הזאת בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)