טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שאלה,
כבר זה החודש השלישי בערך שהמחזור שלי כל פעם מקדים בכמה ימים למשל לפני חודשיים הייתי אמורה לקבל ב8 או ב7 וקיבלתי ב3 ואז חודש לשעבר הייתי אמורה לקבל ב3 או 4 קיבלתי ב31...
והיום התאריך 27 וקיבלתי מחזור והייתי אמורה לקבל עוד כמה ימים,
האם יש סיבה לכך שהוא כל חודש מקדים וכמה ימים והולך אחורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
28 יום. ומכיון שבחודש יש 30 31 יום, מין הסתם לא תקבלי בכל חודש באותו תאריך....כלומר זאת אולי אשליה שהיא מקדים או מאחר. בכל אופן אם את רוצה לבדוק אם הוא סדיר אצלך,תערכי רישום ותבדקי כל כמה זמן הוא מופיע. יכול להיות שהוא מפיע אצלך כל 26 ימים או כל 32, וזה בסדר. דבר נוסף, בגיל ההתבגרות זה מאד טבעי שהמחזור לא יהיה סדיר, ולכן אין לך מה לדאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד