מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- על אוננות ועל פורנוילד27/10/2008
שלום, אני בן 13 (כמעט 14) ואני כמובן מאונן. אבל אני נורא חושש שהורי יתפסו אותי צופה בפורנו, למרות שזה די מובן מאליו שילדים בגיל ההתבגרות רואים. ניסיתי לאונן בלי, אבל זה לא כיף כמו עם.. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה.
noam@27/10/2008תראה, גם לי זה קורה. למזלי יש לי מנעול בחדר, אבל אבא שלי ממש כועס כשאני נועל. בכל מקרה, אם יש לך מנעול תנעל ואם אבא שלך כועס אז תגיד לו שזו זכותך. אם לא, אז תנקוט באמצעי בטיחות! תגיד לכל השפחה שחשוב לדפוק בדלת לפני שנכנסים לך לחדר.כמובן אל תגיד להם שזה בגלל האוננות... קודם כל שההורים שלך לא יחשדו תמיד תכין אתר אחר נגיד גוגל או משו מוכן כדי שאם ידפקו מהר מהר תצא מהפורנו.. בגלל לזקפה-אם אתה רוצה להסתיר אותה אז תזיז את הזין למעלה,תשים את הגובי של התחתונים והמכנסיים על זה ככה שייראה ישר.אם הוונת למה אני מתכוון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילד שלום
מירב שרון30/10/2008כפי שnoam@ כתב לך, חשוב שתבקש מהמשפחה שלך שיכבדו את הפרטיות שלך ושידפקו בדלת לפני שהם נכנסים, אם אין באפשרותך לנעול את הדלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק סתכל על זה בפרופורציות!
ד``ר עידן מיליצ`ר31/10/2008זה לא מה שבדיוק קורה במציאות.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)