על אוננות ועל פורנו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על אוננות ועל פורנו
    ילד
    27/10/2008

שלום, אני בן 13 (כמעט 14) ואני כמובן מאונן. אבל אני נורא חושש שהורי יתפסו אותי צופה בפורנו, למרות שזה די מובן מאליו שילדים בגיל ההתבגרות רואים. ניסיתי לאונן בלי, אבל זה לא כיף כמו עם.. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    על אוננות ועל פורנו

הוספת תגובה

• תשובה.

noam@
    27/10/2008

תראה, גם לי זה קורה. למזלי יש לי מנעול בחדר, אבל אבא שלי ממש כועס כשאני נועל. בכל מקרה, אם יש לך מנעול תנעל ואם אבא שלך כועס אז תגיד לו שזו זכותך. אם לא, אז תנקוט באמצעי בטיחות! תגיד לכל השפחה שחשוב לדפוק בדלת לפני שנכנסים לך לחדר.כמובן אל תגיד להם שזה בגלל האוננות... קודם כל שההורים שלך לא יחשדו תמיד תכין אתר אחר נגיד גוגל או משו מוכן כדי שאם ידפקו מהר מהר תצא מהפורנו.. בגלל לזקפה-אם אתה רוצה להסתיר אותה אז תזיז את הזין למעלה,תשים את הגובי של התחתונים והמכנסיים על זה ככה שייראה ישר.אם הוונת למה אני מתכוון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילד שלום

מירב שרון
    30/10/2008

כפי שnoam@ כתב לך, חשוב שתבקש מהמשפחה שלך שיכבדו את הפרטיות שלך ושידפקו בדלת לפני שהם נכנסים, אם אין באפשרותך לנעול את הדלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק סתכל על זה בפרופורציות!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    31/10/2008

זה לא מה שבדיוק קורה במציאות.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו