גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    דניאלה
    28/10/2008

מאיזה גיל בד"כ בנות מתחילות לקחת גלולות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• מכיון שהגלולה מכילה

יפעת מקלר
    29/10/2008

הורמונים, התשובה לשאלתך תלויה במטרה שלשלמה לוקחים את הגלולה. אם זה למטרת מניעת הריון (המטרה העיקרית שלשמה הומצאה הגלולה) אז בנות לוקחות גלולות כשהן מתכננות להתחיל לקיים יחסי מין ,(אני מדברת כאן על בת במובן של נערה. ולא במובן של ילדה שעדין לא נכנסה לגיל ההתבגרות ועדין לא התחילה אצלה פעילות הורמונלית) כשבתקופה של היום מדברים כבר על גלאים צעירים, כשלא תמיד זה מותאם באמת לבשלות הנפשית. יש בנות, נערות, שלוקחות גלולות בלי קשר ליחסי מין, כדי להסדיר את המחזור החודשי, או בגלל שהן סובלות מפצעי בגרות מרובים.וגם כאן, זה לא קשור לגיל דוקא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

דניאלה
    30/10/2008

אז זהו שבדיוק בגלל שהמחזור שלי לא סדיר הבנתי שגלולות יכולות לעזור. אבל אני יחסית צעירה- בת 16...ואחותי למשל רק בגיל 20 התחילה לקחת גלולות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו