אובדת עצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדת עצות
    אובדת עצות!
    28/10/2008

שלום..אני מרגישה מאוד מוכנה לסקס ורוב היום הנושא הזה מעסיק אותי. הכרתי איזה אחד והחלטנו להיפגש רק לפגישת סקס ובלי התחייבות. הוא בא אליי מרחוק וכשהוא הגיע התחלתי לפחד ולא עשינו. הוא מאוד נעלב ולא רצה לבוא לפה שוב למרות שאחרי כמה חודשים שוב ביקשתי ממנו. יש לציין שאני בת 16 ואני בתולה. אף פעם לא הייה לי חבר וגם לא התנשקתי.. אמרתי לבחור הזה שאני לא בתולה.. אני ממהרת לעשות סקס מזדמן כי אף פעם לא הייה לי חבר? אני גם ממש מפחדת שלא יהיה לי חבר ולא בעל כי אני דיי שמנה.. ואני מאוהבת באיזה אחד מהכיתה שלי כבר יותר משנה ואין מצב שאנשי אגיד לו ואני מתה להיות איתו ושהוא ידע את זה.. אוף.. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עצות

הוספת תגובה

• קחי את הזמן

סתיו
    30/10/2008

אני גם ממש רוצה כבר אבל אל תדאגי זה יגיע כשזה יגיע. תנסי להנות בינתיים מנשיקות, ממגע עם בנים, ותכירי אנשים שיאהבו אותך כמו שאת. אני מכירה בנים שממש אוהבים בנות מלאות. כשתלמדי לאהוב את עצמך כמו שאת תראי שגם אחרים יאהבו אותך, את צריכה להעלות קצת את הביטחון העצמי שלך. אני אישית טיפה מלאה אבל אני חושבת שבנות מלאות זה סקסי. הרי בנים אוהבים תחת גדול וחזה גדול.. זה עדיף על הבנות האנורקסיות האלה שנראות כמו שלד. אל תדאגי, עם הזמן תלמדי להסתדר עם בנים. לא יצא לך שום דבר מסתם לשכב עם מישהו כי הפעם הראשונה רק תכאיב לך, וגם כמה פעמים אחר כך. עדיף לשכב בפעם הראשונה שלך עם חבר רציני ולא סתם אחד...תאהבי את עצמך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת לעצותיה הנפלאות של סתיו

מירב שרון
    30/10/2008

חשוב שאת תאהבי את עצמך. אם יש לך דימוי גוף ירוד, בוודאי שזה משפיע על הביטחון העצמי שלך. אני ממליצה לך להתחבר לעצמך, לגוף שלך ולמיניות שבך, וכשזה יקרה אז כל השאר גם יבוא. את יכולה בתור התחלה לרכוש לעצמך את הספר "לעצמך -מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך, ניתן לרכוש בצומת ספרים, מקווה שבעזרת הספר תלמדי לאהוב את עצמך קודם כל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו