איך עושים מין אנאלי?ועוד שאלה קטנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך עושים מין אנאלי?ועוד שאלה קטנה
    יעל
    30/10/2008

לי ולחבר שלי היו כמה ניסיונות להחדיר את איבר מינו לטוסיק שלי. אך ללא הצלחה. אנחנו מאד רוצים לנסות אבל לא יודעים איך עושים זאת. תוכלו לעזור לי להבין איך זה הולך?.. והאם זה קצת כואב או כואב או מאד כאב? שאלה נוספת,איפה בדיוק החור (הנרתיק) שאליו מחדירים את האיבר של הגבר? יש 3 חורים.. חור כלשהו בחלק העליון של האיבר,באמצע ואת פי הטבעת. לאיזה חור מחדירים את האיבר? העליון או האמצעי אני מבולבלת. תודה לעונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש רק שני חורים למעטה

כ
    30/10/2008

הנרתיק והתחת(החור השלישי אם כבר זה חור השפוכה מימנו יוצא הפיפי שאליו אי אפשר להחדיר שום דבר...)כדי לעשות מין אנאלי יש להחדיר את הזין לתחת,אבל עצה שלי אנאלי זה חראא!!! תרתי משמע...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייי

???
    30/10/2008

למה אני דחפתי לחברה שלי בתחת ושנינו נהנו והגענו לאורגזמה 3 פעמים בלילה אחד!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל שלום

מירב שרון
    30/10/2008

מין אנאלי יכול לכאוב אם זה לא נעשה בצורה עדינה ובאופן הדרגתי. חשוב להשתמש בהרבה חומר סיכה על בסיס מים כגון KY. אפשר בתור התחלה להחדיר אצבע אחת, אח"כ שניים עד לגודל הפין. תיכנסי לויקיפדיה ותחפשי איור של הפות על מנת שתוכלי לראות את האנטומיה של הפות. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב לי או רע לי מין אנאלי....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    30/10/2008

החלחולת ובעיקר פי-הטבעת הינם אזורים ארוגניים אשר מאוד רגישים למגע. הגירוי יכול להיות על-ידי מגע באצבע, ליקוק (רימינג) ועד החדרת איבר המין או חפצים, כמו דילדו או סטרפאון, לפי הטבעת. המין האנאלי אינו ייחודי לאוכלוסיה ההומוסקסואלית ויכול להוות מקור לגירוי והנאה גם אצל זוגות הטרוסקסואלים כחלק מהרפרטואר המיני. המגע יכול להיות מענג וכאמור, אין בו בכדי להעיד על נטייה מינית כזו או אחרת.
    מומלץ לקיים מין אנאלי מספר שעות לאחר ארוחה (לא מיד) ולאחר מתן צואה....אין רצון שיקרה ביחסים, משהו שיפגע בכבודנו בעודנו מרפים את אחורינו.
    בשלב ההכנה, יש לשטוף את פי הטבעת ובנוסף ניתן לבצע חוקן (למהדרים). קיימים שני סוגיים או אפשרויות לביצוע החוקן: החוקן ה"ביתי" נעשה על ידי פירוק ידית הטוש והשארת הצינור בלבד. מקרבים את הצינור את פי הטבעת, ונותנים לזרם מים (בטמפרטורה מתאימה) לחדור אל תוך פי הטבעת עד שאי אפשר יותר להחזיק והמים יוצאים עם צואה. אם יש שירותים קרוב ניתן "לקפוץ" לשירותם ולהתרוקן לתוכם. במידה ולא....אוופססס... על פעולה זו חוזרים מספר פעמים עד שהמים יוצאים נקיים. יש גם את החוקן הקנוי, שקיים בבתי מרקחת. זוהי אמפולה קטנה שיש בה נוזל המוחדר לחלחולת דרך פי הטבעת וגורם באופן מידי להוצאת הצואה החוצה.
    בחדירה עצמה תמיד להשתמש בחומר סיכה, עדיף על בסיס מים. חשוב לציין שתמיד תישאר לחלוחית כלשהי של נוזלי הצואה בחלחולת. כדי להרחיב את פי הטבעת, כמו כל רקמה שרירית, יש לעשות זאת בהדרגה. לא ביום אחד נהיים גמישים ועושי שפגאט. תמיד רצוי, אך לא הכרחי, להתחיל להחדיר לפי הטבעת אצבע עם הרבה חומר סיכה, הכי חשוב לאט לאט. חשוב להשאיר את האצבע מספר דקות בתוך הרקטום מבלי להזיזה, כל זאת על מנת לתת לשרירי פי הטבעת להתרגל ל"אורח החדש".
    לאחר מכן, כשנוח עם האצבע, ניתן להכניס אצבע נוספת ולהמשיך עם חפץ גדול יותר וכן הלאה. חדירה בלי אימון ומתיחה של הרקמות קודם, עלולה לגרום לכאב ואפילו לפציעה של פי הטבעת. חשוב לציין כי ביחסים הטרוסקסואלים, כאשר הגבר הוא האקטיבי, ין לקיים יחסים אנאליים ומיד יחסי מין בנרתיק. איסור זה קיים מחשש לזיהום. יש לנקות קודם את איבר במין ואז, אם עוד כוחך בין מותניך,אפשר לקיים יחסי מין בנרתיק!
    תופעות לוואי:
    1) יתכן ותוך כדי ו/או מיד אחרי, יהיה לחץ לרוץ לשירותים ולחרבן.
    2) שחרור נפיחה הוא דבר טבעי העלול להתרחש כשמין אנאלי מתממש.
    3)יתכנו כאבים בעכוז מספר ימים לאחר ה"שימוש.
    4)לא רצוי לקיים מין אנאלי למי שסובל מטחורים.
    5)אין מניעה לקיים "רימינג"- מין אוראלי-אנאלי...כל עוד מקפידים על היגיינה!
    5)לא רצוי לקיים "פיסטינג"- הכנסת אגרוף לפי הטבעת....כן , כן... יש דבר כזה! לא מומלץ!!

ולבסוף, רק לידיעתכם, עד 1988 היו אסורים בישראל מעשי סדום גם אם נעשו בהסכמה. תיקון חוק העונשין באותה שנה, ביוזמת שולמית אלוני, שינה את החוק.
    אז מותר....מי שמעוניין, נסו ואולי גם תהנו!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדירה אנאלית

איתי
    14/08/2012

שלום רב.

רציתי לדעת אם במקרא יש טחורים , האם יש אפשרות לבצע מין אנאלי? אם כן איך?
    ואם לא ובכל זאת מבצעים חדירה מה יכול לקרות?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיתי שלום

מירב שרון
    14/08/2012

כפי שכבר ענה השותף שלי לניהול הפורום עידן מיליצר, אם יש טחורים, לא כדאי לעשות מין אנאלי. זה יכול לגרום לפציעה ודימומים וחבל....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו