מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- התמודדות עם לחץ, פרידה, בגידה, פיטורין
- הפרעות שינה ועייפות
- פרחי באך
- פוריות הגבר והאישה, אמבריולוגיה,IVF
- ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית
- טרשת נפוצה
- פוריות רפואה סינית
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
- תזונת ספורט
- מיניות האישה, מין נשי
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי
- יעוץ זוגי ודייטינג
- רפואת שיניים לילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החיילפרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
- חרדי- קיום יחסי מין ואוננותבינתים חסוי30/10/2008
אני חרדי ןמת להזדיין מאונן הרבה אוהב בנות אבל בחיים שלי א יצרתי קשר כי זה לא נוהג אצלינו מה לעשות
והאם יש בעיה באוננות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפנה לגמ"ח
צחי14/09/2011יש קהילות שיש להם גמ"ח בחורות שמטבילים אותם במיקוה. ונותנים אותן למי שבית הדין פסק שהם לא יכולים להתאפק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחרדי
noam@30/10/2008תראה, לפי הדת אני חושב שאסור לאונן. אבל זה לא מה שצריך לעצור אותך מלאונן זה לא נורא. אם אתה חרדי ודתי אמיתי אז אל תעשה סקס לפני החתונה, לא משנה כמה בא לך וכמה אתה חושב עלזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחרידי
שמעון22/02/2009נכון זה קשה לו לקיים יחסי מין או אוננות בן כמה אתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבינתיים חסוי שלום
מירב שרון30/10/2008כפי שכתב לך כבר noam@ אין בעיה באוננות. יש בעיה באוננות אם זה מתנגש עם תפיסות ערכיות, ואכן ביהדות, יש איסור על כך לגברים כדי לא לשפוך זרע לבטלה. אני מאוד מבינה את הקושי שיש לך להתמודד עם האיסורים האלה כי לגוף בכל זאת יש דרישות ודחפים, זה טבעי. אני מציעה לך להיכנס לפורומים באינטרנט לנוער חרדי ושם אולי תהיה לך תמיכה על ידי קבוצת השווים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן יש עם זה בעיה
מישהו16/11/2008זה אסור.. הרהורי עבירה... וכו' לא תתורו.. תשאל רב בטלפון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת הלחצתם אותיייי
maya28/02/2009אתם אפילו לא מבינים כמה סרטים אכלתי בגלל זה הייתי בלחץ עצום עוד התחלתי לדמיין את עצמי בהריון ואני כולה בת 17.. לא נורא עכשיו אני שמחה כי קיבלתי מחזור! נרגעתי :}
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה באסה............
***20/02/2009וואי, באמת אני מ'זה מבינה אותך...... אני גם דתיה. אומנם לא חרדית, אני מדברת עם בנים, אבל לא מתנשקים ואין סקס וכאלה וזה מבאס לאללה............... ובמיוחד אצל החרדים שעושים הפרדה נוראית בין בנים ובנות.... אני מקווה שתצליח לשרוד את השנים שנותרו לך עד החתונה.... או שתזדיין וחלאס, שמעתי שיש הרבה חרדים שעושים סקס לפני החתונה....זה מה שנקרא "חרדים שבבניקים" אם אני לא טועה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ל"איזה באסה..."
?22/02/2009חח אני גם דתי וגם לי נורא קשה כל העיניין הזה (בן 17)! לא ידעתי שיש עוד דתיות כמוני חשבתי שאני היחידי... זה כיף לשמוע שיש מישהו כמוך! איך את מתמודדת עם זה? עשית כבר? אני פשוט מת לעשות סקס אבל אסור... מעצבן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואלה, קטעים.........
***22/02/2009דווקא עם הקטע של הסקס יותר קל לי ויותר קשה לחבר שלי, הקטע הכי קשה זה כשאתה דתי (ולא משנה מהי רמת הדתיות....) אז לא ממש נהוג להתנשק ולהתמזמז ולכן עושים את די בסתר רחוק מעיני ההורים והחבר'ה וכל פעם שחבר שלי בא אלי הביתה אז אנחנו מתים להכנס למיטה לקצת מיזמוז ואיזה סקס טוב.... אבל אנחנו מתפדחים שמא פתאום אחד ההורים יכנס פתאום לחדר, וגם ברחוב אתה מוגבל ואי אפשר להתנשק כי הוא לובש כיפה (ולא משנה שזה כיפה סרוגה קטנה.....) כי ברגע שיש כיפה אתה דתי וזה לא מכובד............... אז כאילו יוצאים עם בנים אבל לא נסחפים יותר מדי......... מהי רמת הדתיות שלך???דתי לאומי לייט (כמוני...)? דתי לאומי דוס? חרדי? חרדי שבבניק? חרדי מודרני? נ.ב. אגב- אם אתה מאונן אז כבר עדיף לשכב עם בחורה כי מבחינת התורה זה כבר פחות בעייתי.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה...
?22/02/2009חח לזה התכוונתי! אסור מזמוזים ונשיקות וחיבוקים ע"פ התורה וזה מה שמפריע לי! וגם סקס מפריע לי אבל פחות מחיבוקים.... חחחחח אני מה זה מבין אותך שאין לך איפה להתנשק והכל כי ההורים יכולים להיכנס וברחוב אי אפשר... אני דתי לאומי לייט כמוך! אגב יש לך מסנג'ר או אייסיקיו? הייתי רוצה לשוחח איתך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי
...23/02/2009יש לי איי סי קיו אבל אין לי מסנג'ר........... אבל אני מעדיפה לא להביא את זה כי אני לא מכירה אותך בכלל, ובטח שלא לכתוב את זה פה באתר שכל העולם ואישתו ידעו את כתובת האיי סי קיו שלי......מבין??? אז בנתיים גתכתב דרך הפורום, אוקי??? ואגב- יש לי חבר.................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מכירה כמה זוגות דתיים
:> ילדונת24/02/2009שמקיימים יחסי מין בסתר... ואם כל העיניין די מבאס אותכם למה שלא תחזרו בשאלו ותהיו חילוניים, כאילו מה הבעיה לצאת נגד ההורים?! ולהסביר שאתם רוצים לנסות להיות גם חילונים... ואם באמת לא כל כך טוב להיות חילוני כמו שהדוסים אותי, אז מה הבעיה אני ינסה אם לא טוב לי אני יחזיר בתשובה... תחשבו על זה... אם כל העיניין גורם לכם סבל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ
אנונימית23/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי הדת...
:> ילדונת24/02/2009לפי הדת אסור לעונן, כי אתה שופך זרע לשב... אבל ככה זה לא מזיק ביכלל... אומרים שזה גם בריא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפניתך
עוד חרדית אחת19/01/2011עליך לדעת שאתה נמצא בניסיון קשה ביותר. בעוד ששאר בני הנוער שבגילך נסחפים ועושים כל מה שעולה על רוחם, אתה "נאלץ" להתמודד עם דחפים אדירים ולבלום פנימה את כל רצונותיך. אך דע שאתה פשוט גדול מאוד. אתה מסוגל לאמר לא ולמען התורה ולהתגבר. הדבר אינו פשוט וכל הטיפשים העונים לך שזה לא נורא כלל לא יודעים את גודל השכר הצפון לך. אתה מתעלה ואתה הוא השולט על עצמך. אני מעריכה אותך מאוד ומאחלת המון הצלחה בהמשך. אל תתיאש ואל תצא נגד התורה ומצוותיה: הם אלו שיצמיחו טותך ובזכות ההתגברות שלך הקב"ה ישלח לך בת זוג נפלאה, אשה כשרה ונעלה , יפה ואתה תזכה להעמיד בית טהור בישראל. אני מבינה אותך: קשהת קשה מאוד...אך השכר עצום, בעולם הזה ובעולם הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לבחור החרדי ולחרדית שצירפה פר
חיים27/01/2011אני גם בחור חרדי שמתמודד עם הניסיון הזה ואני רוצה לומר לך שאין לי בחיים סיפוק עצמי יותר ממתי שאני מתגבר על עצמי בענין הזה,גם אני נכשל לעיתים אבל גבר אמיתי לא נופל מכישלון אלא רק מתרומם ממנו,ובכנות לא מסטלבט עליך באמת שלא חסרים לי קשיים וניסיונות וזה מהקשים אבל זה אתגר שאם אתה מפצח אותו אתה מאושר.החרדית שכתבה לך חיזקה אותי מאוד והיא נשמעת חכמה וחזקה מאוד,ובאמת תודה רבה לך,חבל שאי אפשר לשמוע ממך עוד,תמשיכי לכתוב בפורום בקולך הטהור והאמיתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?