אני רוצה והוא לא !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני רוצה והוא לא !!
    נועה
    30/10/2008

קוראים לי שירה ואני בת 18 יש לי חבר כבר שנה וקצת ואני רוצה לישב איתו.. ביגלל שהוא אף פעם לא הראה סימנים של רצון שאלי אותו והוא אמר שהוא לא מוכן לזה ! אני ניראת טוב והוא ממש נילחם עליי שעוד היה לי חבר קודם עד שהסכמתי לצאת איתו .. ואאני לא מבינה מה הבעעיה ! הוא אמר שזה לא קשור אליי ביכלל ושהוא מת עליי וכל פעם לניי שאנחנו מגיעים לממש למעשות את זה הוא מפסיק ! אני ניראת טוב ככה שחלא ניראה לי שזאת הבעייה אבל אני לא יודעת מה לעשות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני רוצה והוא לא !!

הוספת תגובה

• אז ככה

סתיו
    30/10/2008

זה היה גם לחברה שלי. הוא לא הסכים לשכב איתה למרות שהיא רצתה. במקרה שלה זה הי כי לחבר שלה היה זין קטן והוא התבייש. הוא גם לא הסכים שהיא תרד לו. תנסי לעשות איתו כל מה שאפשר קודם. תחמיאי לו על ביצועים טובים במיטה גם כשהוא עושה לך ביד. כשיהיה לו מספיק ביטחון לדעתי הוא ירצה גם לשכב בקרוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוייה שלום

מירב שרון
    30/10/2008

יתכן שהחבר שלך אכן עדיין אינו מוכן לכך, ושיש משהו שעוצר אותו, שקשור בו ולא בך, אבל זאת בחירה שלו. גם לך יש חופש בחירה ואם את מרגישה שזה משהו שמגביל את היחסים ביניכם, חשוב שתפתחי את זה איתו. אלף בית ביחסים זוגיים זה תקשורת פתוחה, ובמיניות תקשורת מינית פתוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו