שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נועה
    30/10/2008

אני בת 16 וחבר שלי בן 18.. אני עדיין בתולה והוא לא .. והוא שאל אם אני רוצה לשכב איתו ואמרתי שאני לא מוכנה עדיין והוא כיבד את זה וקיבל את זה ממש טוב לפניי שבוע ירדתי לו והוא אמר שפעם הבאה הוא רוצה לשיהיה לי כיף גם הבעייה שאני קצת שעירה למטה ואני לא יודעת אם זה יפריע לו ואני מתביישת לשאול אותו את זה.. ואני לא ממש יודעת מה בנים מעדיפים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תלוי איך את אוהבת

סתיו
    30/10/2008

יש המון בנות שלא מורידות, אלא רק עושות קו ביקיני (מורידות מה שיוצא מהתחתונים) וגוזרות את השיערו הארוכות. אם את מרגישה עם השיער בנוח ואוהבת אותו ככה אז תשאירי. אני אישית מורידה כי לי לא נוח עם שיער שם, וגם נראה לי שהחבר נהנה כשחלק שם למטה :] את יכולה לגלח פעם אחת ולראות איך את מסתדרת עם זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויה שלום

מירב שרון
    30/10/2008

כפי שסתיו כתבה לך, תלוי מה את אוהבת. חשוב שאת תאהבי את איך שאת נראית ואז תשדרי לבן הזוג שלך את מה שאת מרגישה לגבי עצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו