שאלות ממש חשובות ודחופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות ממש חשובות ודחופות
    ???
    30/10/2008

שלום אני בכיתה ט' והיום עשו לנו שיעור חינוך מיני ואמרו לנו שאם יש מגע בין גוף האישה לגבר (אפילו ללא איברי המיל רק בטן לבטן) יש מצב למחלת מין. זה נכון? ואם כן איך אפשר לימנוע זאת כי כבר ההייתי חברה שלי במיטה בלי חולצה ושהיא גם בל חולצה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות ממש חשובות ודחופות

הוספת תגובה

• אל תדאג

סתיו
    30/10/2008

אפשר להיות גם ערומים בלי להידבק במחלות, רק שעדיף לשים קונדום אם אתה בלי תחתונים. לפי מה שידוע לי, כל עוד אתם לא שניכם עם תחתונים - אין מה לדאוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל-??? שלום

מירב שרון
    30/10/2008

מחלות מין עוברות במגע מיני, ולכן חשוב להשתמש באמצעי מניעה כאשר יש מגע של פין עם פות. מחלות מין גם עוברות במין אוראלי. במקרה שלכם, הייתם ללא חולצות, אך כן הייתם לבושים עם בגדים תחתונים/מכנסיים, לכן לא היה סיכון כלשהו להעביר מחלת מין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו