מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייימודאג31/10/2008
אני מאונן בתדירות גבוהה מאוד ולא יוצא לי שפיכה לבנה אני בן 13 למה זה ככה ? וגם יש לי פצעון קטן בחור של איבר המין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עכשיו גם מדדתי את גודל ריבר מיני
מודאג31/10/2008תגידו בגיל 13 הוא אמור להיות 9 ס''מ לפני חודשיים חגגו לי 13 בספטמבר יהיה לי איבר גדול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמודאג
noam@31/10/2008למודאג-אל תדאג! דבר ראשון הצבע של הנוזל הזרע ישתנה במשך הזמן, אין מה לדאוג. גם לי הוא היה כמעט שקוף אבל הוא נהפך ללבן בעוד קצת זמן. בקשר לגודל איבר המין שלך-זה בסדר גמור!! אתה רק בן 13, אתה רק התחלת את גיל ההתבגרות שזה הגיל שבו מתחילים לצמוח ולהתפתח, יש לך עד גיל 21 של גדילת הפין, אל תדאג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם הפצע שיש לי עליו ?
מודאג02/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ..
noam@02/11/2008חח לא יודע, זה לא יכול להיות משהו רע. אם זה סתם כהז אדום קטן וקצת נפוח אולי זה סתם פצעון של גיל ההתבגרות. זה שאלה למומחים אין לי מושג אבל אני חושב שאתה צריך להרגיש בטוח זה לא משו רע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומתי הוא יגדל ?
מודאג04/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמודאג
noam@04/11/2008מזה מתי הוא ייגדל? הוא תמיד גודל.. עד גיל 21 בערך. חכה נו יש לך עוד זמן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
מודאג04/11/2008אני רוצה לקנות איבר מין נשי ואני מתבייש להכינס לחנות סקס מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני גם כל הזמן
מודאג04/11/2008רוצה לראות גברים בבוקסרים ואני רוצה להכניס את האיבר למשהו מה את מציע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאילו
מודאג04/11/2008אני רוצה לההכניס את איבר מיני במשהו כמו איבר מין נשי ואני מסתסכל על איבר מין של גברים כל הזמן האם אני הומו ? כי אני לא רוצה להיות הומו או שזה טבעי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למודאג.
noam@05/11/2008תרגיע קצת, קח נשימה! אל תקנה כאלה דברים בחנויות סקס אתה כולה בן 13! אני מציע לך לדחוס ביחד שתי כריות ואולי בינהם להכניס ולהוציא את האיבר, למרות שהכי טוב וטבעי זה פשוט לאונן רגיל עם הידיים. בקשר לזה שאתה חושב שאתה אולי הומו- חכה קצת, אתה בגיל ההתבגרות. אם פעם אהבת בת כלשהי אז תהיה בטוח שאתה לא הומו. פשוט חכה לסוף גלי ההתבגרות שלך ואל תלחץ בקשר לזה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)