מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה....,..מישהו01/11/2008
יש לי בעיה שלא ממש קשורה לגוף יותר לנפש... בקיצור עברתי לחטיבה פני חודשיים אני בכתה ז עכשיו ויש ל ידידיה שהכרתי רק בתחילת שנה אנחנו יושבים אחד ליד השני ומדברים וצוחקים וכל זה אבל יש כמה בעיות... א.אמרתי לה שאני אוהב אותה בתחילת שנה והיא אמרה שהיא רוצה שניהיה רק ידיים וכזה זה היה בסדר מבחינתי זה היה כזה אהבה קצרה.. למבינים בקיצור אחרי איה חודש היא אמרה לי שהיא מחבבת אותי מאד אז אמרתי לה מה שהיא אמרה לי שאני רוצה ניהיה ידידים ועכשיו אני מרגיש שהיא עדיין אוהבת אותי ואני רוצה שניהיה רק ידידים אבל באמת! מאד כיף לי איתה אבל בתור ידידים.. לא יותר מזה. ב.מאז שעברתי לחטיבה מצבי החברתי נעה בהרבה יותר טוב! אני ממש כמו "מלך הכתה" עכשיו אבל בלעדיה אני מרגיש כאילו אני חנון שכועס על כל העולם.. בלעדיה לא טוב לי.. ואני יודע שאני לא אוהב כלומר כן אבל לא יותר מאהבה שלי ידידים אם אתם מבינים.. בקיצור(טוב לא עשיתי את זה ממש בקיצור סליחה על החפירות) למה זה ככה לעוד משהו זה קרה?! לעזאזל אני מתגעגע אליה.. נ.ב דרך אגב אני בן 13
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Kמה אף אחד לא עונה?!
מישהו01/11/2008זה ממש דחוף!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למישהו
noam@01/11/2008תראה, אני היית מציע לך שתהיו חברים. כלומר תגיד לה שאתה אוהב אותה. אם עכשיו לא תהיו חברים, ועכשיו היא אוהבת אותך וגם אתה פעם אהבת אותה אז אתה ממש מפסיד! תגבירו הילוך, תהיו חברים ותראה מה יקרה. צריך לקחת סיכונים בחיים! לפי מה שאתה אומר אני רואה שאתה מתלבט כי אתה עכשיו לא ממש אוהב אותה או מחבב אותה כמו שהיא אותך, אבל אני חושב ומציע לך שכן תהיו חברים. מה יש לך להפסיד? גם אם הסיפור לא ילך, אם היא חברה וידידה טובה אתם תמשיכו להיות ידידים טובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש למישהו עוד דעה?
מישהו02/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)