עזרה בבקשה!!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה!!!!!!!!!
    אובדת עצות!
    01/11/2008

שלום יש לי בעיה.. אני ילדה, בת 16 עוד פחות מחודש..ואני שמנה! אני שמנה מאז שאני זוכרת את עצמי וזה רק הולך ומחמיר עם השנים.. כשהייתי בת 11 התחלתי לאונן ומאז לא הפסקתי..אני צופה בסרטי סקס ויודעת על סקס כמעט הכל... אז ככה, הבעיה שלי התחילה כשהכרתי מישהו..הוא גר רחוק מהעיר שלי וגדול ממני ב8 שנים. הכרתי אותו שנה שלמה, דיברנו כל יום בטלפון וראינו אחד את השניה במצלמת אינטרנט, התפשטנו ונהיו ממש קרובים ואני ממש אוהבת אותו. יום אחד קבענו להיפגש ולקיים סקס בלי שום התחייבות, רק למען הנאה. אמרתי לו שאני לא בתולה, למרות שאני כן וכשהוא הגיע התחלתי לפחד ובסוף לא שכבנו. אני בחיים לא התנשקתי, וכאמור אני בתולה.. אני מפחדת שבגלל שאני שמנה אני לא אמצא חבר לעולם ולא אקיים יחסי מין ולא אתנשק ולא אמצא בעל.. האם מיהרתי לעשות סקס עם אדם שפגשתי פעם ראשונה בגלל שאני יודעת שאולי בחיים לא יצא לי לעשות שוב ולהרגיש גבר ליידי בגלל שאני שמנה? למה גברים נרתעים משמנות? מה, אנחנו לא בנות אדם?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה!!!!!!!!!

הוספת תגובה

• לאובדת עצות

noam@
    01/11/2008

אוקיי דבר ראשון בקשר לאיש ההוא שפגשת- הפעם הראושנה של סקס היא חשובה לאישה, לפי דעתי לפחות. את צריכה שהפעם הראשונה תהיה עם מישהו שאת אוהבת והוא אוהב אותך, ושיהיה עם מחויבות לא סתם איזה מישהו שאת מכירה מרחוק. בקשר לזה שאת שמנה-איש שבאמת אכפת לו מאופי יותר מיופי לא יהיה לו אכפת מזה שאת שמנה, וזה יותר טוב כי אנשים שמעדיפים אופי על יופי הם בד"כ אנשים יותר טובים נחמדים ומוערכים. את צריכה ללמוד להיות שלמה עם הגוף שלך, אם לא זה יוריד לך מהביטחון העצמי ומהערך שלך אל עצמך! ובלי קשר, אם יש לך בעיה נורא חמורה עם היותך שמנה אז תעשי דיאטה, תעשי הליכות עם חברות אולי תלכי למכון כושר ותאכלי בריא. זה יעזור לך לא רק מבחינת סקס אלא יותר מבחינת בריאות בכללי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק שתדעי שעדיף שמנות על פני

כ
    02/11/2008

אנורקסיות שדומות לשלדים מהלכים זה שאת שמנה לא אמור לפגוע בביצועים שלך בסקס או ביופי שלך אני ראיתי לא קצת שמנות שנראות מעולה והרבה יותר טוב מרזות אחרות,אל תפחדי מסקס קחי אמצעי מניעה ותדפקי לו את הצורה!.ותיזכרי אל תיתני לעובדה שאת שמנה להוריד לך את הביטחון!.בהצלחה (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאובדת עצות לnoam@

אובדת עצות!
    02/11/2008

תודה לך אבל זה נראה לך פשוט לעשות הליכות ולאכול בריא? אם זה הייה כמו שזה נשמע כולם היו רזים! דיאטה זה אחד הדברים הכי קשים בעולם שדורשים משמעת עצמית, כח רצון והרבה מאמץ זה ממש לא קל כנראה שאני יאלץ לחיות שמנה... למרות שאני לא סובלת את איך שאני נראית. סעמק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תושבה חזרה.

noam@
    02/11/2008

תאמיני לי שאני יודע כמה זה קשה להרזות, גם אני פעם ניסיתי יותר להרזות. אבל אם זה כל כך מפריע לך עד שזה מגיע לחיי המין שלך צריך קצת רצון ואמון שתצליחי להרזות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו