תעזרו לי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזרו לי!
    אני
    01/11/2008

אני בת 15, אני בחורה יפה, בלונדינית, עינים כחולות, גבוהה ורזה, הציעו לי חברות הרבה פעמים וכל הבנים תמיד מסביבי, וזה בדיוק הבעיה זה גורם לחברות לקנאות והם מתרחקות ממני וכך יוצא שאני רוב הזמן בחברת בנים וזה לא מוצא חן בעיני חבר שלי, וגם הוא כל הזמן רוצה לשכב ואני מפחדת להכנס להריון אז אני לא מסכימה וזה די מעצבן אותו,מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעזרו לי!

הוספת תגובה

• תשובה.

noam@
    01/11/2008

אני הייתי מציע לך דבר ראשון אולי להתרחק קצת מהבנים, ולעבור יותר להסתובב עם הבנות. תמצאי רק חברות קרובות שאת יודעת שכמה שהן יקנאו הן לא יפסיקו להיות חברה שלך, ותתרחקי מאלה שחברות שלך בגלל סיבות אחרות! דבר שני- אם את לא רוצה לשכב עם חבר שלך אל תשכבי!! רק שאת תהיי מוכנה תשכבי איתו, ואם הוא חבר טוב הוא לא יקנא כי בנים אחרים מתמרחים עלייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה מעצבן זה שכל אחת אם שיער

כ
    02/11/2008

בלונדיני ישר חשים מימנה ובאים אליה זה דבילי לגמרה בכל מיקרא קחי גלולות ולא תכנסי להריון לא שמעת על אמצעי מניעה?.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העצות!

אני
    02/11/2008

שמעתי, אבל אני לא הכי סומכת על זה, וזה מגעיל,ואני רוצה להיות בטוחה ב-100% שאני לא יכנס להריון, אפשר לסמוך על זה?קונדום מספיק יעיל או שצריך גם גלולות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה.

noam@
    02/11/2008

עזברי אותך קודם כל אמצעי מניעה. את מוכנה או לא!? אם את באמת מוכנה ורוצה מרצון שלך לא בגלל שחבר שלך לחוץ בקשר לזה רק אז תעשי איתו סקס. אם את רוצה להיות מוגנת 100% מהריון תשתמשי בגלולות ובקונדום, וכך את מוגנת גם מהריון וגם ממחלות מין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קחי גלולות ואת בטוחה

כ
    02/11/2008

ומה מגעיל בזה בסך הכל גלולה או קונדום.וזה בטוח מאד מה את עוד רוצה?.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו