מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעזרו לי!אני01/11/2008
אני בת 15, אני בחורה יפה, בלונדינית, עינים כחולות, גבוהה ורזה, הציעו לי חברות הרבה פעמים וכל הבנים תמיד מסביבי, וזה בדיוק הבעיה זה גורם לחברות לקנאות והם מתרחקות ממני וכך יוצא שאני רוב הזמן בחברת בנים וזה לא מוצא חן בעיני חבר שלי, וגם הוא כל הזמן רוצה לשכב ואני מפחדת להכנס להריון אז אני לא מסכימה וזה די מעצבן אותו,מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה.
noam@01/11/2008אני הייתי מציע לך דבר ראשון אולי להתרחק קצת מהבנים, ולעבור יותר להסתובב עם הבנות. תמצאי רק חברות קרובות שאת יודעת שכמה שהן יקנאו הן לא יפסיקו להיות חברה שלך, ותתרחקי מאלה שחברות שלך בגלל סיבות אחרות! דבר שני- אם את לא רוצה לשכב עם חבר שלך אל תשכבי!! רק שאת תהיי מוכנה תשכבי איתו, ואם הוא חבר טוב הוא לא יקנא כי בנים אחרים מתמרחים עלייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מעצבן זה שכל אחת אם שיער
כ02/11/2008בלונדיני ישר חשים מימנה ובאים אליה זה דבילי לגמרה בכל מיקרא קחי גלולות ולא תכנסי להריון לא שמעת על אמצעי מניעה?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העצות!
אני02/11/2008שמעתי, אבל אני לא הכי סומכת על זה, וזה מגעיל,ואני רוצה להיות בטוחה ב-100% שאני לא יכנס להריון, אפשר לסמוך על זה?קונדום מספיק יעיל או שצריך גם גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה.
noam@02/11/2008עזברי אותך קודם כל אמצעי מניעה. את מוכנה או לא!? אם את באמת מוכנה ורוצה מרצון שלך לא בגלל שחבר שלך לחוץ בקשר לזה רק אז תעשי איתו סקס. אם את רוצה להיות מוגנת 100% מהריון תשתמשי בגלולות ובקונדום, וכך את מוגנת גם מהריון וגם ממחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקחי גלולות ואת בטוחה
כ02/11/2008ומה מגעיל בזה בסך הכל גלולה או קונדום.וזה בטוח מאד מה את עוד רוצה?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)