וואו צריך קצת מידע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וואו צריך קצת מידע
    חיבוט
    07/11/2008

שלום אני בן 14 וחצי ויש לי חברה בגיל שלי. אנחנו חברים כבר חודש וחצי. יוצא לנו לדבר על כל עיניין הסקס כ"בדיחה" זה כאילו נראה נורא רחוק מצד אחד ונורא קרוב. בינתיים הכי רחוק שלנו זה נגיעות אחד בשני. אני לא אומר שדחוף לי לקיים איתה יחסי מין. אני באמת אוהב אותה הבעיה שאני מפחד לנסות לעבור איתה לשלבים הבאים כמו ירידות ונגיעות של ממש ובכלל,סקס. אולי אני לא מוכן. פשוט רציתי לבקש קצת מידע בכל הנוגע ליחסי מין,וכל מה שמסביב. אנחנו באמת אוהבים ושנינו יודעים את זה כבר בוודאות. שנינו יכולים לדמיין את הפעם הראשונה של שנינו ביחד. אני ממש יודה לכם אם תענו לי או תפנו אותי למקור שידע לענות לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וואו צריך קצת מידע

הוספת תגובה

• אז ככה

אלודי
    07/11/2008

קקודם כל אין שום דבר פסול בלקיים יחסי מין אפילו שאתם בני 14 השאלה היא אם שניכם מוכנים לזה?! האם חברה שלך מוכנה לקיים איתך יחסי מין כי הרוב זה תלוי בא וגם צריך להיזהר מבחינת ההריון אתה צריך ליקנות קונדומים או שיהיה לך לפחות אחד או שתיים כמה שבאלך אבל צריך ליבחור קונדום בגודל של האיבר שלך וקודנום שלא יקרע איכותי. עכשיו כל מה שאתה צריך לעשות זה לדבר איתה על זה ולישאול עם יהא ורצה או לא ועם היא מוכנה לזה ביכלל. בהצלחה ועם אתה צריך לישאול משו תישאל עוד אשמח לעזור(;

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחיבוט

noam@
    07/11/2008

קודם כל, אתה צריך להיות מוכן לזה. אם אתה עוד מפחד כל כך לנסות את זה אולי תחכו עוד קצת זמן? אל תדאג בקשר להתחלה של המציצות נגיעות וכל זה, מתוך אהבה שלכם זה יבוא לאט לאט! חכה קצת זמן, אל תהיה לחוץ בקשר לדברים האלה, תן לזמן לעשות את שלו, וכשהדברים יקרו אתה תדע מה לעשות, סמוך עליי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחיבוט שלום

מירב שרון
    08/11/2008

לדברייך אתה נמצא בקשר זוגי עם מישהי שאתה אוהב אך יש לך פחדים לגבי אינטימיות פיזית איתה. קודם כל, אין לך למה למהר, חשוב שתרגיש מוכן ובשל לאינטימיות הפיזית ביניכם. אני יכולה להפנות אותך לספר הדרכה שיכול לתת לך אינפורמציה רלבטנית. יש את הספר של רות וסטהימר - "אהבה ראשונה - הדרכה מינית לבני נעורים". בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו