יחסי מין וגלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין וגלולות
    אלונה
    09/11/2008

היי אני בת 16 ויש לי חבר שנה ואני רוצה שנתחיל לקים יחסי מין וזאת פעם ראשונה של שנינו התחלתי לקחת גלולות מסוג פמינט ורציתי לדעת מתי אני מוגנת מהריון, מהגלולה הראשונה או חודש אחרי? ועוד שאלה, יש דרך להקל על הכאבים בעת קיום יחסים פעם ראשונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין וגלולות

הוספת תגובה

• לינה שלום,

יפעת מקלר
    09/11/2008

בחודש הראשון יש לקחת אמצעי הגנה נוסף (קונדום) כיון שאת עדין לא מספיק מוגנת. מהחודש השני את מוגנת לגמרי בתנאי שאת מקפידה לקחת את הגלולה יומיום, ורצוי באותו זמן.
    לגבי שאלתך השניה- כיוון שזו התנסות חדשה עבורכם, אני מציעה להתקדם לאט. תהיו ממוקדים בלענג אחד את השני , כפי שנהגתם אולי לעשות עד כה, ולא להיות ממוקדים רק בלהגיע לחדירה. ברגע שאת מגורה ורטובה, החדירה נעשת יותר בקלות .אפשר גם להשתמש בחומרי סיכה כמו KY ג'ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הבעיה

שטונק
    10/11/2008

בחודש הראשון תזדינו בשיטת הימים הבטוחים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי אפשר לסמוך על 'הימים הבטוחים'

מירב שרון
    12/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי לא

ספיר
    23/11/2008

למה אנשים מסתמכים על השיטה הזאת בכלל? אני כשלקחתי פמינט חיכינו חודש עד שהסרנו את הקונדום..... לגבי להקל על כאבים- תדברי איתו, זה הפעם הראשונה ואני בטוחה שהוא יהיה הכי מתחשב שיש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו