בעיות בזיקפה-שפיכה מהירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בזיקפה-שפיכה מהירה
    תומר
    14/11/2008

אני בן 17 וחצי ויש לי בעיה, כאשר אני נמצא עם חברה שלי ואנחנו "מתחרמנים" או שהיא מבצעת לי מין אוראלי הכל רגיל הזיקפה ממש חזקה ואני לא גומר אלא ם כן המין אוראלי נמשך מעל 15 דק'. אך כאשר אנו מתחילים את הסקס ז"א את החדירה אני גומר תוך דקה והזיקפה נחלשת לגמרי. המצב הזה מאוד מפריע לי ואני רוצה לדעת מה היא הבעיה? יש לציין שאין לי כל בעיה של סוכרת או השמנת יתר אני בחור בריא לגמרי. האם כדאי לקחת כדורים כלשהם? ועוד שאלה כאשר נוטלים ויאגרה לאחר השפיכה הזיקפה נחלשת ונעלמת או שהזיקפה נשארת חזקה כמו שהיא הייתה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בזיקפה-שפיכה מהירה

הוספת תגובה

• תומר חביבי,

ד``ר עידן מיליצ`ר
    14/11/2008

התפקוד שלך נורמטיבי לגילך!!! אתה לא זקוק ליטול שום כדור ולכן ....ת ר ג י ע!! :-)
    איבר המין מתרכך אחרי שבגבר גומר, בגילך הרבה מאוד בחורים גומרים תוך דקה ביחסי מין, ובד"כ במין אוראלי לוקח יותר זמן. אם אתה רוצה שיקח לך יותר זמן ביחסי מין מלאים, נסה לקיים יחסי מין בתדירות גבוהה יותר.

מכל מקום זה נורמאלי !

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה בקשר לשאלה השנייה? כאשר לוקחים

תמיר
    14/11/2008

כאשר לוקחים ויאגרה או סיאלס האם האיבר ממשיך להיות קשיח גם אחרי השפיכה? או מה קורה? ותודה רבה על התשובה המהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה

תמיר
    14/11/2008

האם שמעת על האבקה הנקראת boom? מה הן הסגולות שלה?האם היא מומלצת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמעתי על BOOM יש חלק המדווחים

ד``ר עידן מיליצ`ר
    14/11/2008

שזה עוזר להם, חלק אומרים שלא שינה (כמו צעירים שאומרים על כדורים לזיקפה) וחלק אומרים שזה עשה להם BOOM טראח!!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בהכרח, מה שכן יכול לקרות

ד``ר עידן מיליצ`ר
    14/11/2008

זה שהפעם השנייה תגיע יותר מהר.
    עידן מיליצ'ר
    נ.ב. כל הכדורים לזיקפה, חשוב שיהייו במרשם מרופא!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו