מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה!אני14/11/2008
שלום, אני בת 17 וחצי. בלילה "שכבתי" עם מישהו פעם ראשונה...למה המרחאות? כי זה לא היה בדיוק לשכב.. הוא היה בלי קונדום והוא הכניס הרבה פעמים את הפין שלו אבל אני הוצאתי כל פעם כי פחדתי...בגלל שהוא היה בלי קונדום... הוא גמר אחר כך בחוץ (לא קרוב לאזור ) והיה לי דימום עדין (זה תוצאה של קריעת הבתולין?) השאלה שלי זה האם מדבר כזה יש סיכוי להיכנס להריון או לקבל מחלות מין??? התשובה שלכם ממש חשובה ודחופה לי!! תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר !
אני14/11/2008ובגלל שיום שישי היום אני כבר לא יכולה ללכת לקנות פוסטינור! אני ממש מפחדת...! בבקשה תענו לי אני לא יודעת מה לעשות..!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיום יחסים ללא קונדום, עלולים לגרום
ד``ר עידן מיליצ`ר14/11/2008הן להיריון והן למחלות מין. לא שאני רוצה להכניס אותך ללחץ אבל יש סיכוי....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
אני15/11/2008אוקיי בקשר להריון אפשר להיות בטוחים עם קבלת המחזור אבל מה עם מחלות מין?? איך אני אדע אם הכל בסדר?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
אני16/11/2008האם בדיקות דם כלליות יכולות לענות לי על חשש מחלות מין והריון?? בבקשה תענו לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק לגבי היריון וחלק ממחלות המין
עידן16/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
אני16/11/2008אז בעצם אני יכולה ללכת לרופא משפחה ולבקש ממנו בדיקות דם כלליות בלי לספר לו מה הסיבה וכשהתוצאות של הבדיקות דם יגיעו אני אדע אם הכל בסדר? גם לגבי מחלות מין וגם לגבי הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מציעה
טל17/11/2008שתקבעי תור לגניקולוג. א. כדי שירשום לך גלולות ב. כדי שיסביר לך את כל הסכנות שהכנסת את עצמך אליהן ג. להתייעצות. את הנעשה אין להשיב. תקני בדיקת היריון שבועיים אחרי הסקס ותיראי שבאמת לא נכנסת להיריון. דימום יכול להיות גם אם הוא נכנס בכוח ולא היית "רטובה" מספיק ואז זה גם בטוח כאב יום למחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה---
אני17/11/2008לא כדאי יותר לעשות בדיקות דם כלליות? בעניין מחלות המין? (וגם להריון...) ובקשר לדימום יכול להיות מאוד שזה נכון כי המצב שתיארת זה מה שהיה וגם יום למחרת כאב לי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
טל17/11/2008אממ שמעי אני באמת מציעה לפנות לגניקולוג.. לספר לו\ה מה היה ולראות מה הי\וא מציע\ה לעשות. אני לא רופאה. ובדיקות דם לא יעזרו לך. אם את מדברת על איידס , אז בדיקת דם כזאת תוכלי לעשות רק עוד חצי שנה, רק אז הגוף מנסה לפתח נוגדנים . את מודאגת ובצדק. תפני לרופאה עם כל הבושה שבעניין. אם היית מספיק בוגרת לעשות את זה תהי מספיק בוגרת להתמודד עם זה. מה עולה על מה.. בושה ואי נעימות או הבריאות שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי...
אני17/11/2008אני לא מסוגלת לעשות את זה...לפנות לגניקולוג ולספר לו. ואני חושבת שאם אני יכולה לבדוק את החששות בקשר להריון ומחלות מין בלי לספר על מה שקרה - אז זה מה שאני אעשה כמובן...אני רוצה פשוט לגמור עם הסיפור הזה בשקט... אני יודעת את כל הסכנות בזה ובגלל זה אני כל כך לחוצה..ואני לא בחרתי לעשות את זה ככה בלי קונדום, ההפך , בגלל זה התכווצתי ואמרתי לו כל הזמן "אבל אתה בלי קונדום" ולא רציתי את זה בלי קונדום...בגלל זה גם הוא היה מכניס את הפין שלו לדקה בערך כל פעם ואז היתי מוציאה מהלחץ..אבל היתי אחרי המון שתיה ו...בקיצור אני הכי מצטערת על זה בעולם... אבל השאלה שלי בכל זאת אם בכך שאני אגש לרופאת משפחה ואבקש ממנה הפניה לבדיקות דם כלליות ( על מנת לבדוק אם הכל תקין מבחינת עייפות ובלה בלה בלה ) תוצאות הבדיקה יאמתו לי את החשש מהריון?? ( וחלק ממחלות המין...? )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פעם
טל18/11/2008את מתנערת מאחריות, זה נראה כאילו את מנסה להעביר את זה כמה שיותר מהר. זה היה אונס? הוא הכריח אותך? אם כן אני מתנצלת על מה שאני עומדת לאמר אבל יכולת לבחור שלא. העובדה שלא תיגשי לגניקולוג שיסביר לך ויתן לך גלולות גורמת לי לחשוב שאולי תמצאי את עצמך במצב הזה עוד פעם. אם לא תבקשי בדיקות דם להיריון, מחלות מין וכו יכול להיות שלא ימצאו. כי לא ידעו מה לחפש. לכל דבר יש בדיקה משלו. אני לא מעבירה מנסה לבקר אותך או לחנך אותך או משהו. תחשבי על מה שאמרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב
אני18/11/2008אני לא מתנערת מאחריות! אבל כן אפשר להגיד שהוא דיי הכריח אותי לזה !! נראה לך הגיוני שאני אחליט לאבד את הבתולין שלי עם מישהו שהוא לא חבר שלי, בלי קונדום ואחרי חצי בקבוק וודקה??? וזה לא הנושא בכלל...! בכל מקרה תודה על הניסיון לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה-
טל18/11/2008אז אני מאוד מצטערת על הניסיון המיני הראשון הלא נעים הזה. אין מישהו מבוגר שאת יכולה לדבר איתו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)