מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה להתייעץיעל20/11/2008
אני בת 17 וישלי לי חבר כבר שנה וחודשיים. אנחנו מקיימים יחסים,אבל ללא חדירה. בשביל להרגיש ביטחון אני רוצה לקחת גולולות. ואני לא יודעת איך לדבר עם אימי על כך. כי אז היא תחשוב שאני שוכבת.. והיא תיהיה מודאגת. איך אני מדברת איתה על הנושא. תודה מראש,יעל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקני גלולות את לא צריכה את אמא
כ20/11/2008בשביל לקנות גלולות,ואין גם מה לפחד מחדירה פשוט נשמע כאילו את מפחדת שמישהו יחשוב שאת שוכבת אם מישהו או שסתם נדמה לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
יעל20/11/2008אני לא מפחדת לשכב יש לי עיקרון.. ואני כן רוצה לדבר עם אמא שלי כי אני רוצה יחסים פתוחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פשוט
טל21/11/2008באתי לאמא שלי ואמרתי לה שאנחנו חושבים על זה ושאני מעדיפה שבמקרה שנחליט שאנחנו רוצים זה לא יהיה לא מוגן ואחראי. ביקשתי ממנה לקבוע לי תור והיא באה איתי ופה נגמר הסיפור. היא תעריך את העובדה שאת רוצה לעשות מעשה בוגר בצורה אחראית ולא בילדותיות וחשאיות שיכולות להיגמר באסון. את יכולה גם לאמר לך שיכולת לגשת לבד או עם אמא של חברה או משהו אבל העדפת לדבר איתה כי את רוצה להיות כנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה תלוי באחריות שלה בלבד
כ21/11/2008גם אם אמא שלה תדע זה לא ימנע כניסה לא רצויה להריון וצורך לעשות הפלה האחריות שלה ולא של אמא שלה,ליעל אפשר לשאול בגלל איזה עיקרון אתם לא מבצעים חדירה?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
יעל21/11/2008העיקרון שלי הוא להשאר בתולה עד החתונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה בדיוק את רוצה להישאר בתולה
XTV21/11/2008עד החתונה? תעזבי אותך מיזה תעשי סקס חופשי בישביל מה את חוסכת מעצמך סקס בשביל עקרון חסר פואנטה כזה?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט אומרת לה....
ד``ר עידן מיליצ`ר21/11/2008חשוב שתהייה פתוחה עם אמא שלך וכך היא תסמוך עלייך הרבה יותר ממה שתסתירי ממנה. סה"כ היא תוכל ויהייה נכון שהיא תעזור לך. תראה אותך כאדם בוגר ואחראי שבא לדבר על דברים שלא קל לדבר עליהם, אך מעבירים מסר מאוד חשוב!!
קחי אוויר.....דברי איתה!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)