דחוף דחוף דחוףףף בבקשה עזרה !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף דחוף דחוףףף בבקשה עזרה !!
    שואל
    26/11/2008

אני וחברה שלי התחלנו לשכב לפניי כמה שבועות, ולא קיימנו יחסים בלי קונדום... הייתה פעם אחת, שגמרתי והחלפתי קונדום בלי לנקות את איבר מיני קודם וביצעתי חדירה שוב (עם קונדום חדש).... עכשיו, הגיעה זמן המחזור של חברה שלי , והמחזור מאחר לה לבנתיים כבר ביומיים, והיא אומרת שהיא אפילו לא מרגישה שהיא עומדת לקבל מחזור, יש מצב שהיא נכנסה להריון? אני ממש דואג.... בנוסף בזמן האחרון התחיל להיות לה ריח יותר חריף למטה.. זה אומר משהו? בבקשה תעזרו לי אני ממש ממש דואג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזרה

שואל
    28/11/2008

בבקשה תעזרו לי אני כבר בודק בפורום כל יום ואני ממש בהיסטריה ! \

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגיא שלום

מירב שרון
    29/11/2008

אם חברה שלך טרם קיבלה מחזור ויש חשש של הריון לא רצוי אפשר לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי. בתקווה שאין פנצ'ר רצוי שחברה שלך תיגש לרופא/ת נשים לבקש מרשם לגלולות כי זה יותר יעיל מקונדום במניעת הריון לא רצוי. באותה הזדמנות שחברה שלך תהיה אצל רופא/ת נשים היא תוכל לברר לגבי הריח החריף ולשלול פטריה וגינלית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו