שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מתן
    01/12/2008

יש לי חברה כבר שנה ואנחנו מקיימים יחסי מין כבר חודשיים בערך עם קונדום ועכשיו היא מתחילה לקחת גלולות שנקראות פמינט (הסגולות האלה) והיא מפחדת להשמין בגללן משמינים מגלולות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• טאכלס

טל
    01/12/2008

זה כל אחת והתגובות וההסתגלות שלה אתה מבין? אבל ברמה העקרונית זה לא "שומן". הרופא שלי הסביר לי שהגוף נוטה לספוח נוזלים בחודשים הראשונים ובגלל זה גם יש נשים ש"גודל" להן החזה. אבל ההצטברות משתחררת בסוף השלושה חודשים של ההסתגלות. אני התנפחתי טיפונת בחודש חודשיים הראשונים וזה עבר. לא שמעתי על מישהי שהעלתה 10\5 ק"ג בגלל זה אם זאת השאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה

שני
    02/12/2008

כשהתחלתי לקחת פמינט עליתי 2 קילו (הצטברות נוזלים כמו שציינה טל) שירדו מהר ובכלל זאת גלולה מצוינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן..

טל
    02/12/2008

היא בדרך כלל אחלה גלולה.. בקושי שמעתי על בנות שיש להן בעיות איתה... רק לא להשתגע מהמצחי רוח בשבוע שבועיים הראשונים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "מנוצלת" נו באמת

כ
    01/12/2008

כשגבר שוכב איתך את לא "מנוצלת" גם אם אין בכלל יחסים ביניכם אפילו זה לא הופך אותך למנוצלת זה סתם שטויות,ליפני שאת בוחרת באחד מהם תשני את הגישה השגויה הזאת לגבי סקס שלא תשללי מישהו רק כדי לא לצאת "מנוצלת" כביכול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו