יש לי בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה
    לילי
    01/12/2008

יש 2 בנים שאני רוצה להיות איתם. ואני לא יודעת את מי אני מעדיפה. אם אחד אני בטוחה שיכול להיות משהו, ואני גם יודעת שהוא רוצה לשכב איתי. ואני בתולה ואני די מבולבלת ואני לא יודעת מה לעשות השני אני מבולבלת כי לפעמים הוא ניראה כיאילו שהוא מעוניין בי ולפעמים לא. מן הסתם גם הוא כנראה ירצה לשכב איתי אבל הוא לא אומר לי את זה . אם הראשון אני מדברת על יחסי מין בנינו בתור משו בצחוק. ואז הבנו שנינ שזה לא כ"כ בצחוק. אני לא יודעת מה לעשות אני לא בטוחה בבחירות שלי. אני לא רוצה שינצלו אותי. ללמורת שיש לי קצת רגשות לשניהם ולראשון יש גם אלי לפי מה שהוא אומר, אנחנו רוצים להיפגש אבל לא יצא לנו. והוא אמר לי גם שאנחנו נשכב עם אני באמת יהיה מוכנה לזה. ואני אמרתי שאני רוצה קשר רציני בשביל זה. והוא אמר שהוא הבין ואנחנו מדברים כיאילו לא קרה כלום . ובכל זאת מתכנים להיפגש. ועם השני אני נפגשת כל יום אבל אנחנו מתנהגים כמו ידידים . אני לא יודעת מה לעשות עם מי להיות או יותר נכון עם הבחירה שלי בראשון נכונה ?..(אם אני לא יצא מנוצלת מזה או משהו כזה) תודה מראש לילי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה

הוספת תגובה

• "מנוצלת" נו באמת

כ
    01/12/2008

כשגבר שוכב איתך את לא "מנוצלת" גם אם אין בכלל יחסים ביניכם אפילו זה לא הופך אותך למנוצלת זה סתם שטויות,ליפני שאת בוחרת באחד מהם תשני את הגישה השגויה הזאת לגבי סקס שלא תשללי מישהו רק כדי לא לצאת "מנוצלת" כביכול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

לילי
    02/12/2008

נראה לי שיש צדק בדברים שלך. וזה אני מבינה את זה אבל בכל זאת. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללילי

noam@
    01/12/2008

את צריכה ללכת לפי הלב שלך. אם הראשון יותר מוצא חן בעינייך אז תבחרי בו. משתמע מדברייך שאת לא מוכנה עוד למחויבות של קשר, את רוצה יותר בכיוון של לגמור עם הסקס הראשון וזהו. אני ממליץ לך לחכות למישהו שאת תאהבי אותו הוא אותך. תלכי לפי הלב שלך, למי את יותר פתוחה? על מי את יותר סומכת? את מי את בכלל יותר אוהבת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

לילי
    02/12/2008

ממ ניראה לי שאת הראשון אני יותר אוהבת. ועם הראשון אני רוצה קשר קציני באמת. כי אני מרגישה יותר בטוחה איתו ושהוא באמת גם אוהב אותי. תודה (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללילי ..!

שי
    03/12/2008

קודם כל בת כמה את? שנית כל תקיימי יחסי מין רק במערכת יחסים שיותר מלפחות חצי שנה אם את בתולה.. למה אם תעשי סתם יחסי מין זה יהרוס אותך.. תשמעי לי ..ירצו עלייך שמועות וכל מיני דברים כאלו שבאמת לא כדאי ..אל תתני לבלבל אותך למה בסופו של דבר את זאת שתפגעי תשמעי לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו