בבקשה,תעייצו לי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה,תעייצו לי.
    איילה.
    03/12/2008

יש לי חבר, אני איתו כחודשים אני מאוד רוצה לשכב איתו אבל אני עוצרת את עצמי כל פעם, אני לא בהכרח יודעת מה הסיבות האמיתיות שלי, אני רוצה אבל הגיל שלי מוקדם מידי 17, אני לא יודעת אם אני יצטער אחרי זה ומה ההשלכות אני אוהבת אותו. איך יודעים שמוכנים לקיים יחסי מין? אני סומכת עליו והכל, אבל האם זה הסיבה שנשכב? הוא מחכה לי, אבל אני כבר רוצה מצד אחד ולא רוצה מצד אחר, איך להחליט? כמה לחכות? אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה,תעייצו לי.

הוספת תגובה

• חודשיים זה קצת מידי ...

שי
    03/12/2008

אם תקיימי עכשיו יחסי מין יכול להיות שתצערי על זה ועוד בכלל מעצם העובדה שאת עוצרת את עצמך ולא יודעת למה זה מראה על סיבה שאת עדיין לא בשלה לקיים יחסי מין ודרך הגב את יכולה להצטער עלל קיום יחסי מין אבל את לא תצטערי עלזה שלא קיימת אותם כי בסופו של דבר את תקייימי לכן עדיף לחכות עוד אם תהיי איתו חצי שנה שנה תראי שיהיה לך יותר קל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ב-ו-ל-ש-י-ט

RDX
    03/12/2008

מי שמצתערת על יחסי מין זה בגלל דעות חברתיות טיפשיות ואת במקום להתנגד לזה את מעודדת אותה להיכנס לסרטים שמבוססים על דעות חברתיות ודומות,איילה אין סיבה לעצור את עצמך יהיה לך יותר נוח אם את תיקחי את השליטה ותיהי עליו זה יוריד משמעותית את הרתיעה,חשוב שתזכרי אין שום יתרון בלחכות את לא תיהי "בשלה" יותר אם תחכי את לא פרי או משהו את צריכה פשוט ללכת על זה ולעשות את זה בצורה שהכי נוחה לך בלי להדביק לסקס כל מיני סטיגמות כאלה ואחרות.תנסי את מה שאמרתי לך אםאת בכל זאת חוששת את יכולה לחזור ולהסביר ממה בדיוק את חוששת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיילה שלום

מירב שרון
    03/12/2008

אם יש לך ספק אז אין ספק, שאת עדיין לא מוכנה, וכשתרגישי מוכנה את תדעי. כמו ששי כתב לך עדיף ללכת על הצד הבטוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא צד בטוח

RDX
    04/12/2008

יש לראות ממה היא חוששת לפי מה שניראה היא חוששת שהיא "צעירה" מידי והיא מכניסה את עצמה ללחץ מחשש שהיא תצתער על זה,כמובן שאין היגיון מאחורי זה אין באמת גיל פה מתאים יותר לעשות סקס זה תלוי בה בלבד וגם אין שום סיבה למישהי שעשתה סקס אם מישהו להצתער על כך אפילו אם לא יצא מיזה שום קשר אלו שמצתערות מצתערות בגלל מבט חברתי שגוי ודפוק בוא אישה שמקיימת יחסי מין "נותנת" סקס ואם היא לא עושה את זה בקשר רציני או בגיל מסוים אז היא נקראת "שרמוטה" או שלל מילים דומות,לכן בטוח לתת לה גישה טובה יותר בסקס ולא לתת לה להירתע ולהמשיך לפחד בצורה שמרנית מסקס שום דבר טוב לא יוצא מהגישה הזאת וזה סתם יפגע בה ללא סיבה בעתיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה,אצין שהתבלבלתי טיפה.

איילה.
    04/12/2008

בכל אופן, חשבתי על כך ואת צודקת, אני חושבת שאני יותר מפחדת ממה היה אחר-כך ובאמת אין דבר כזה להצער הרי אם אני יוזמת את הסקס. אין לי סיבה להצטער על כך, בכל זאת,אחכה עוד אני לא חושבת שאני עדין צריכה ככה למהר חודשים זה מוקדם, אבל כשארגיש מוכנה אעשה את זה בלי הסוסים כרגע אני עוד מהססת. אני מפחדת לפתח תלות כלפיו כי בדרך כלל אומרים שאחרי סקס יש יותר הדיקות , סוג של תלות כזו ולא רצוי בשלב זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו