מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעזרוו לי דחוווף.. (L)ילדהההP:05/12/2008
אני בת 14... ועד עכשיו עשיתי מספיק בחיים שליי... ואני מרגישה שאני יכולה לקיים אחסי מין.. הבעיה ש.. יש לי חזה קטן... ואני שמה סוג של פוש אפ.. לומרות החברות שליי.. שיש להן חזה די גדוול.. יש איזו דרך שהחזה יגדל מהר יותר??.^ איזה כדוור או משהוו?.. בבקשה תעזרוו לי_
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין כדור להגדלת החזה..
ד``ר עידן מיליצ`ר06/12/2008למה את בתחרות עם חברות שלך? החזה שלך עוד יגדל וחוץ מזה כמספר הבחורים כך השוני בגודל החזה שאוהבים...
אהבי את מה שיש ותהני יותר מכל מה שתעשי!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
ילדהההP:07/12/2008זה לא קשור לתחרות.. אני פשוט משווה... אני כבר בת 14.. עוד מעט 15... ואין לי כמעט חזה.. :[
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילדונת
noam@07/12/2008חכי חכי באמת שיש לך זמן והמוון זמן!! אני מכיר המון אבל מלא ילדות שבגיל 13 ו14 היה להן חזה פיצקי ואפילו כמעט שטוח, וכבר בכיתה י"א וי"ב החזרה שלהן הפך לממש גדול! אין לך מה לדאוג:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:|
ילדהההP:08/12/2008אני באמת מקווה כי גם לאמא שלי יש חזה קטן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מכירה הרבה גברים שאוהבים
=>08/12/2008חזה קטן! יש כאלה שזה אפילו מושך אותם יותר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה>^<
ילדהההP:09/12/2008וואלה.. טווב יש לי שאלה... נכון גלולות.. אז בתופעות לווי כתוב שזה גורם לגדילה של החזה... ויש לי חברות שהן התחילו להשתמש בגלולות תוך שבועיים החזה שלהן גדל פי2 אז עם אני יכך גלולות זה יעזור?^
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילדונת שלום
מירב שרון10/12/2008גודל החזה מושפע מהגנטיקה וציינת שיש לאמא שלך חזה קטן, אז יתכן שגם החזה שלך יהיה חזה קטן. כפי שכבר נאמר לך כאן, יופי הוא בעיניי המתבונן, ועל טעם וריח אין מה להתווכח וכו' וכו'...
הכי חשוב שאת תהיי שלמה עם הגוף שלך כי זה מה שאת תשדרי לאחרים. לגלולות אכן יש תופעות לוואי, בין השאר גודש בשדיים - מופיע בחודשים הראשונים לשימוש בגלולות וחולף לאחר מכן.
כמובן שיתכן שיהיו גם תופעות לוואי אחרות שגם אותן את צריכה לקחת לתשומת לבך כמו בחילות, כאבי ראש, עלייה במשקל וכד'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)