עזרה דחוף אין לי כל כך למי לפנות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף אין לי כל כך למי לפנות..
    עדנה
    06/12/2008

חבר שלי ואני כבר שלושה חודשים ביחד.. אני בת 17 והוא בן 18. אתמול העניינים קצת "התחממו" והוא היה בלי תחתון או מכנס ואני עם תחתון.. הבנתי מקריאה באינטרנט שזה נקרא "סקס יבש".. איך אני יכולה לדעת שלא נכנסתי להריון?... אני דיי מוטרדת מזה.. לא הייתה שום חדירה. זה דחוף שאני אדבר עם מישהו היום כן?.. שלא יהיה מאוחר מדי? נ.ב אני לא יודעת למי אני יכולה לפנות:\

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תרגעי לא קרה כלום

דנה
    06/12/2008

אי אפשר להכנס להריון מסקס יבש, את יכולה להמשיך רק תוודאי שאם הוא גומר שלא יעשה זאת על התחתון שמא יחדור נוזל זרע אל הנרתיק וחוץ מזה אין לך מה לדאוג בכלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרותי שלום

מירב שרון
    07/12/2008

כפי שכבר כתבה לך דנה, כל זמן שאת היית עם תחתונים, אין לך ממה לחשוש. אם יש מגע ישיר בין פות לפין, יש סיכון שנוזל הזרע יכנס דרך פתח הנרתיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו