אני צריכה עזרה בבקשהה !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריכה עזרה בבקשהה !!
    לורן
    07/12/2008

אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין כבר חודש המחזור שלי לא סדיר ואני רגישה לגלולות .. אנחנו מקיימים יחסי מין עם קונדום רק 14 יום אחריי המחזור והוא אף פעם לא גמר בפנים אבל בכל זאת אני מפחדת להיכנס להריון ראיתי שיש בסופר פארם בדיקה לביוץ האם זה עוזר גם למניעת הריון ? בכדי שאני ידע מתי אני יכולה להיכנס להריון ומתי לא ? בבקשה תעזרו לי כי אני כל הזמן בלחץ שאני לא בהריון בגלל המחזור שהוא לא סדיר .. הודה לכם מאוד זה כבר הודעה שנייה שלי !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני צריכה עזרה בבקשהה !!

הוספת תגובה

• לדעתי

טל
    07/12/2008

שווה להתייעץ עם רופא נוסף כדי לקבל חוות דעת... יכול להיות שימצאו גלולות שיש אפשרות שתשתמשי בהן. אתם עושים את מה שאתם יכולים במצב הנתון וזה אחלה. לגבי הבדיקת ביוץ... אני לא חושבת שיש צוך.. אבל תפני לקבלת חוות דעת נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדום והלחץ יידום....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    07/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו