מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמממ.. חייבת להתייעץ עם מישו=>07/12/2008
אני עוד 3 חודשים וקצת בת 15.. ויש לי חבר בן גילי כבר שנה ושלושה חודשים.. בזמן האחרון אנחנו קרובים יותר ויותר ליחסיי מין.. ועד כמה שזה נשמע פטתי... קבענו תאריך לזה.. עכשיו אני מרגישה מוכנה.. אבל הפחד שלי הוא מה יקרה כשאני לא יהיה בתולה.. ואני יודעת שזה ממש מוקדם.. אבל אנחנו אוהבים מאוד אחד את השני.. וכאילו אנחנו קרובים מאוד גם פיזית.. ונוח לי איתו... מה אתם אומרים.. [ואלא שחושבים שאני מתומטמת או זונה ושטויות... אל תגיבו.. ואם אתם מגיבים תיהיו עדיין ובלי הודעות מגעילות.. אני כבר ככה מרגישה טיפ טיפה זנותית שאני רוצה לעשות את זה בגי הזה...]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
טל07/12/2008מצוין שקבעתם תאריך. זה משאיר זמן לציפייה מתוקה ולהתכוננויות. אני לא מבינה ממה בדיוק את מפחדת. את לא צריכה להרגיש אשמה, או זנותית או כל דבר אחר. את אוהבת אותו? את בטוחה בכם? מרגיש לך נכון? זהו זה הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון07/12/2008לדברייך את מפחדת ממה שיקרה כשלא תהיי בתולה, אז אני שואלת אותך "מה יקרה כשלא תהיי בתולה?" מצד אחד את אומרת שאת מוכנה ושקבעתם ביחד תאריך, מצד שני יש בתוכך הרבה התלבטויות, וזה מראה שאולי את עדיין לא מוכנה לזה וגם זה בסדר.
אני מאירה לתשומת לבך שיש לך הרבה סטריוטיפים וסטיגמות לגבי סקס בגיל הנעורים וזה מאוד משפיע על הרגשת השלמות שלך עם הבחירה לקיים יחסי מין בגיל הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה העיקרית
=>08/12/2008הבעיה העיקרית היא החינוך שקיבלתי לאומת ההחלטות שלי... אני קיבלתי חינוך שאומר ש.. מין זה דבר טוב.. אבל הגיל התאים הוא 18... הקטע שאמא שלי בקושי מקבלת את העובדה שהתנשקתי כבר... ואם תיקרה איזו בעיה כגון.. הריון.. שאני זקוקה לאמא שלי... מה יהיה איתנו?? מהמין עצמו אני לא מפחדת.. אני אפילו מחכה לו.. אבל כמו שאמרת.. יש הרבה סטיראוטיפים בחברה שאני נימצאת בה בנוגע לקיום יחסיי מין בגיל הזה... אני יודעת שזה לא בסדר הדרך מחשבה הזאת... תודה לכל התגובות!! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובות
מירב שרון08/12/2008המיניות שלנו כבוגרים מאוד מושפעת מהתפיסות המיניות שעליהן גדלנו ואת מדגימה איך זה קרה אצלך. כמובן שאם מגיעים לבגרות פיזית ורגשית ומרגישים בזוגיות שבשלים לצעד הזה של קיום יחסי מין מלאים, ומקבלים החלטה שרוצים לקיים יחסי מין זה כרוך בנקיטת אחריות על הגוף שלך, להגיע לרופא נשים לקחת גלולות, לשלב קונדום בחודש הראשון ורק אז להיות בטוחים מפני סיכוי להריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)