בעיה לחברה שלי עם מגע במפשעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה לחברה שלי עם מגע במפשעה
    שסק סגול
    07/12/2008

שלום, אני וחברה שלי בני 23. אנחנו כמעט 3 חודשים ביחד. עדיין לא שכבנו. אבל הבעיה האמיתית היא לא בזה, אלא בזה שחברה שלי בכלל לא נותנת לי להתקרב לאיזור המפשעה שלה. בין אם לרדת לה, או לעשות לה ביד, ובטח לא סקס. למרות זאת אין לה בעיה עם דברים אחרים כמו לרדת לי ולעשות לי ביד ושאגע לה בחזה. דיברנו על זה והיא אמרה שזו בעיה שהייתה לה הרבה זמן עוד לפניי. היא טוענת שפעם מישהו למרות זאת ירד לה, ו"זה ממש לא עושה לה את זה". אז היא ממש נגד מגע במפשעה והיא מזיזה לי את היד כל פעם שאני מנסה אפילו להתקרב לשם. זה ממש פוגע בי, ולמרות שהיא יכולה להביא אותי לסיפוק מיני, זה מאוד מדכא אותי שאני לא יכול לספק אותה כמו שאני באמת יכול. יש לי הרבה ניסיון טוב בזה ונורא חבל לי שזה מתבזבז ככה. אני אוהב אותה ורוצה לעשות לה טוב אבל המצב הזה ממש מדכא אותי. ניסיתי להסביר לה את זה אבל היא נורא עקשנית ושום דבר לא עוזר. לפני כמה זמן דיברנו על זה והיא הבטיחה שהיא תנסה לעבוד על זה אבל עד כה אני לא רואה שום שינוי ושום כוונה מצידה לעשות משהו בנדון... אני מנחש שעם הזמן היא אולי תרגיש יותר בנוח להיפתח ונוכל לזרום כמו שצריך, אבל זה מעצבן אותי כי נראה לי שכשהיא תיפתח "עם הזמן" זה ייקח איזה שנה, ואנחנו כבר אנשים בוגרים ואין לי יותר מידי סבלנות לדברים כאלה. אני מרגיש חנוק ומדוכא ואני חושב שאם זה יימשך יותר מידי זמן ככה אני אעזוב אותה, או אולי אבגוד בה מהצד. יש משהו שאפשר לעשות בנדון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי

יעל
    08/12/2008

אני מבינה אותך,ובטוחה שאתה רוצה להנות עם חברה שלך במלא ההנאה. אך אם אתה אומר שאתה אוהב אותה אבל אם היא לא תתיתן לך בזמן הקרוב אתה חושב שתבגוד בה או תעזוב אותה זה לא אומר שאתה אוהב אותה. אני אתן לך דוגמא,אני וחבר שלי ,הוא בן 18 וחודשיים ואני בת 17 וחצי ואנחנו כבר שנה ושלשה חודשים עוד מעט ביחד והוא לא לוחץ עליי.למה?כי הוא אוהב אותי. ואני יודעת שיש לך צורך לסיפוק מיני ולדעתי לבחורה יש איזושהי הסטוריה לא נעימה שקארתה לה.. או אולי היא מתביישת בגוף שלה או שעדיין לא מוכנה לזה,אולי כואב לה כשנוגעים. או שיכול להיות שזה בא מאיזשהו עיקרון של "אני לא נותנת לו לגעת בי-יש גבול" ורק אחרי כמה חודשים שהיא יותר תפתח אליך היא תסכים. תנסה לדבר איתה יותר על הנושא תגיד לה שזה מפריע לך ושאתה מרגיש שאתה רוצה לספק אותה,ותמצא את הנקודה שגורמתלה לפעול בצורה הזאת.תנסה להבין למה היא ככה ותנסה להיות מבין,רגוע ולא לוחץ. מקווה ששעזרתי. תעדכן אחר כך אם השתנה משהו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש למישהו אולי תשובה יותר מקצועית?

שסק סגול
    08/12/2008

באמת שאני לא רוצה להגיע למצב שאצטרך לעזוב אותה או לחפש סיפוק במקומות אחרים. בגלל זה אני כותב בפורום הזה. אני מחפש תשובה יותר מקצועית לגבי הבעיה שלה. למה זה יכול להיות? איזה פיתרון יכול להיות לזה? מה אפשר לעשות כדי לעזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמ....

לודה
    09/12/2008

לדעתי חברה שלך מתביישת במשו ועדיין מפחדת לשתף אותך בזה... אולי תנסה לשאול אותה על זה ולהגיד לה שאתה אוהב אותה והיא יכולה לספר לך בלי שמשו ישתנה ביחס שלך איתה, תנסה להציע לה לרדת לה במקלחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו