גמירה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמירה?
    שירה
    08/12/2008

איך את מרגישה כשאת גומרת? אני מאוננת לבד מעל התחתונים ויש לפעמים שלבים שאני ממש חייבת להמשיך ( כאילו הכדי להגיע לאיזושהי נקודה ) ואז אני ממש נהנהת ואז כאיול יורד החשק. זה נקרא שגמרתי? ובחצי דקה עד שאני "כביכול מגיעה לזה " אני עושה קולות וממש נהנהת תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמירה?

הוספת תגובה

• אמממ

=>
    08/12/2008

אני חושבת שכן... אבל כדי ליהיות בטוחה במאה אחוז תסתכלי על הפוט.. אם הדגדגן יוצא החוצה זה סימן שגמרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין קשר בין השניים

מירב שרון
    08/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירה שלום

מירב שרון
    08/12/2008

חווית האורגזמה משתנה מאשה לאשה, אצלך האוננות נעשית מעל התחתונים, יש גירוי באזור הדגדגן ואת מרגישה שאת לקראת אורגזמה, אבל לא ברור לך אם הגעת או לא הגעת לשיא. אני ממליצה לך להסתכל על הפות שלך עם המראה, לחקור את עצמך, לגלות מה מענג אותך יותר ומה פחות. רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי בדגדגן. אני ממליצה לך לרכוש לעצמך את הספר
    "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך (בצומת ספרים) שעוזר לנשים בכלל להתחבר לגוף שלהן ולמיניות שבתוכן ובאופן ספציפי עוזר לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה. מה שבטוח שאת עם עצמך בדרך הנכונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו