מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האמת שזה סוג של סטייהאילנית09/12/2008
אך גם אני טיפה נמשכת לכפות רגליים נשיות הם קטנות וסקסיות זה בהחלט אבר מגרה לדעתי בהמון מערכות יחסים שהיו לי שמתי לב שהבנים נשמכים לכפות רגליים שלי אך מתביישים מזה עד שבשלב כלשהו הם מתוודים בפניי והיית מרשה להם לבצע את זממם בכפות רגליי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטיש (fetish) לכפות רגליים
מירב שרון10/12/2008ההגדרה של פטיש זה שהאדם משיג הנאה מינית ע"י חפץ דומם או חלק גוף, הסיפוק והריגוש מגיעים תוך מישושו, הרחתו, נישוקו, טעימתו ואוננות תוך מגע בו.
פטישיזם כמעט לא מופיע אצל נשים.
חפצים לדוגמה: שיער, רגליים, כפות רגליים, בגדים תחתונים, נעליים, בשמים וחפצים דומים הקשורים למין הנשי.
פטיש רגליים הוא הפטיש הנפוץ ביותר מבין כל סוגי הפטיש.
אדם עם פטיש רגליים מגיע לעוררות מינית בהחדרת אקטיבית או פסיבית של אובייקט כף הרגל לחלק בלתי נפרד מיחסי המין שלו.
בניגוד לאדם ללא פטיש רגליים, הפטישיסט חייב כמעט תמיד את מושא הערצתו,כפות הרגליים, כדי להגיע לעוררות מלאה ולסיפוק מיני מלא.
את מתארת שאת "טיפה נמשכת לכפות רגליים נשיות", זה לא אומר שיש לך פטיש, ולא מדובר בסטיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)