דחוף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!!
    ???
    09/12/2008

אני בן 14 וגודל הזין שלי הוא 19 והעובי הוא 4!! אני לא יודע מה לעשות חוץ מהעובדה שלאונן עם זין כזה זאת הנאה גדולה יש לזה גם בעיה הוא יוצא לי כל הזמן מהמכנסים ובקושי מצליח להכנס לתחתון! מה אני יכול לעשות (כשהוא עומד זה בכלל קשה לתפקד!) מחכה לתשובה, אחד עם גדול!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!!

הוספת תגובה

• חשוב לציין שאני

???
    09/12/2008

לא מפותח כל כך (אין לי שערות בבית השחי או על הפנים..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחח

לודה
    09/12/2008

אם הבעייה היא הבגדים אז תלך לקנות בגדים במידה קצת יותר גדולה אתה צריך להיות שמח מגודל אברך , הוא כנראה יתרום לך בחייך.... פשוט תקנה בגדים חדשים ותשמח בחלקך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל-???

noam@
    09/12/2008

חח אני לא חושב שזאת ממש בעיה אבל.. פשוט אל תלך עם תחתונים רגילות (לא בוקסר) או עם טנגה, תלך עם בוקסר צמוד יותר שגם אם יעמוד לך לפחות זה יטשטש קצת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו