שאלה חשובה מאוד !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה מאוד !!
    לוליי
    10/12/2008

שלום ...רציתי מאוד לדעת האם זה אפשרי לפנות לגניקולוג בלי שההורים ידעו כי יש לנו רופא משפחתי ואמרו ל ישצריך הפנייה מרופא כדי לגשת לגניקולוג ויש ל יחבר ואנחנו כבר מוד רוצים לעשות את זה אבל אני חוששת שרק עם קונדום יהיו בעיות ואני רוצה גם גלולות אבל אני לא יכולה כי כשהעליתי את הנושא עם אמא שלי היא ישרר "חשדה" ורמזה ואמרה שלאא ושאני לא צריכההה ואני פוחדת שהרופא יגיד לה או לאבא שלי ואני פוחדת לאכזב אותה ...ואני פוחדת שהיא לא תבין אותיי בבקשהה תעזרו לי בבקשהה אני גם רוצה ללכת לגניקולוג לא רק כדי להרגיש בטוחה בסקס אלה כדי לבדוק שהכל בסדר אצלי אבל אמא שלי שוללת את זה מיד בבקשה תעזרו לי אני מחכה לתשובה תודה :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה מאוד !!

הוספת תגובה

• ..

טל
    11/12/2008

היי אני באמת חייבת לאמר לך שכל הכבוד על האחריות. את עושה מעשה בוגר בצורה בוגרת. כל כך חבל שההורים שלך לא רואים את זה ולא תומכים במה שטוב בשבילך ובבריאות שלך. אז אחלה שאת לא מוותרת על זה ומבטיחה לעצמך ראש שקט וחיים בלי צרות. עד כמה שידוע לי את יכולה לגשת לכל גניקולוג בקופה שלך ללא ידיעת ההורים. לא צריך הפניה לגניקולוג פשוט קובעים תור. רק אם ההורים שלך מקבלים פירוט חודשי הם יראו את החיובים, אבל גם אז אני לא בטוחה אם רואים את שם הרופא. הרי ביטוח רפואי זה משהו שמשלמים עליו לפי חודש לא לפי ביקורים אצל רופאים. אני מציעה שבכל אופן תפני לאיזו בת דודה מבוגרת קצת ומנוסה, או אחות של חברה שאת בקשר איתה. זה לא ממש נעים ללכת לבד. ואל תפחדי לשאול שאלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת..

לוליי
    11/12/2008

רגע וכל רופא יקבל אותי ? איך זה הולך כל העיניין הזה בכלל ? מה הולך בבדיקה עצמהה ? כשמגיעים לגניקולוג צריכים לשלם לו או שזה כללי כזה וזה בא מהתשלום החודשי לממכבי למשל כי אנחנו במכבי ? בבקשה תעזו לי ני לא ממש מבינה בזה ואני כבר דיי מיואשת אני כבר לא יודעת מה לחשוב [וסליחה על כל השאלו תזה פשוט מאוד מאוד מאוד חשוב לי] תודה לטל :] ותודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדר בבלאגן

טל
    13/12/2008

כל גניקולוג שתיקבעי אצלו תור מהקופה יקבל אותך. התשלום ינוכה מהביטוח שלכם בקופה . רק אם אמא שלך ממש ממש תבדוק פירוטים ועניינים היא תראה את זה. אני שאלתי את אמא שלי. בכל אופן.. את מגיעה את מבקשת גלולות, הוא שואל אותך כמה שאלות. מסביר לך דברים שחשוב שתדעי. אם יש לך שאלות אל תחששי. חשוב שתשאלי אותו עכשיו לגבי הכל- תאמיני לי זה יחסוך הרבה אי הבנות אחר כך. הבדיקה הפיזית מתבצעת לאחר קיום יחסים. רופא לא יכול לבדוק בחורה שהצהירה כי היא בתולה. את יכולה לסרב לבדיקה. אין שום חיוב לעשות אותה, המטרה היא רק לוודא שהקרום אכן נפתח כראוי. אני לא חשבתי שיש צורך לעשות את הבדיקה, לא היו לי דימומים מוזרים או כאבים משונים, ורציתי לחסוך מעצמי אי נעימות שכזאת ופולשנות שלא לצורך. אבל זו בחירה שלך. ברמה העקרונית את תשכבי על הכיסא הזה עם הרגליים מורמות פסוקות על המתלים הוא יבדוק את מה שיבדוק. את רשאית למישהו איתך בחדר במהלך הבדיקה. בכלל אני מציעה לא להגיעה לבד ולראות אם יש מישהי בוגרת שיכולה להתלוות אליך. לא להילחץ. זה חשוב שאת "חופשרת" ושואלת. זה מצוין שאת רוצה לעשות הכל בדרך הנכונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו