נורא נורא חשוב!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נורא נורא חשוב!!
    לוליי
    11/12/2008

שלום אני בת 15 וחצי בערךך ואני רוצה לשאול מספר שאלות: 1 כשהולגכים לקניקולוג מה בידיקו הולך שם מה ההליך הרפואי מה הוא יעשה לי ? 2 האם זה אפשרי ללכת לגניקולוג בלי שההורים ידעו כי הבנתי שצריך הפנייה מרופא משפחה ? 3 האם קונדוםם מספיק טוב לקיום יחסי מין או שחייב גם גלולות ? 4 ואיך קונים קונדומים או גלולות בלי שתיהיה מבוכה כי רק מהמחשה בא לי למות? בבקשה תעזרוו לי תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נורא נורא חשוב!!

הוספת תגובה

• ללוליי שלום

מירב שרון
    11/12/2008

אם טרם קיימת יחסי מין, מדובר בבדיקה חיצונית בלבד. ניתן להגיע לרופא נשים בלי הפנייה רפואית ובלי ידיעת ההורים, כשתגיעי לרופא נשים ותתבקשי למסור פרטים לצורך פתיחת תיק, תמסרי רק את מספר הטלפון הנייד שלך על מנת שאם יהיה צורך ליצור עמך קשר, יפנו אלייך ולא לטלפון בבית.
    קונדום עלול להיקרע ולכן עדיף לא להסתמך על זה וכן לקחת גלולות. בחודש הראשון שלוקחים גלולות חשוב לשלב קונדום ואח"כ אפשר בלי. לגבי איך קונים קונדומים/גלולות בלי שתהיה מבוכה...מאחר ומדובר בגוף שלך ולקיחת אחריות עליו, אין לך ממה להתבייש. נהפוכו, כפי שכתבה לך טל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו