מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משו חשוב ומטריד..עזרה....11/12/2008
שלום,אני בת 16 וחצי...ויש לי משהו שממש מטריד אותי.. זה החודש הרביעי בערך שאחרי המחזור..בידיוק שבוע לאחר שהוא נגמר מתחיל לרדת לי בכמויות קטנות הפרשה בצבע חום אדמדם..כמו מחזור בערך..וזה הולך לי כמה ימים,רציתי לשאול מזה יכול להיות...בערך אפילו..וגם לפני כמה ימים היה לי צו ראשון ושם עשיתי בדיקת שתן והכל יצא תקין.. בבקשה אתם יכולים להגיד לי מזה יכול להיות..ולא להגיד ללכת להיבדק.. תודה לילה טוב=]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ??.
....14/12/2008???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
....20/12/2008תענו לי בבקשה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון20/12/2008לא ניתן לאבחן אותך באופן וירטאולי ולכן למען הסר חשש ולמען השקט הנפשי שלך, תיגשי לרופאת נשים להיבדק, ציינת שאינך רוצה להגיע לבדיקה, מדוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
....20/12/2008ביגלל שאני מפחדת בכללי מהרופאים,ועוד במיוחד כשאני אצטרך לפתוח תרגלים לאיזה אישה שאני לא מכירה ושהיא תבדוק אותי ,אני גם ביישנית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
מירב שרון21/12/2008אני מבינה שאת חוששת. אם את בתולה אז את צריכה לציין את זה בפני רופאת הנשים, בביקור ראשון לאו דווקא צריכה להיות בדיקה חודרנית. מאיפה בא הפחד שלך מרופאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
....22/12/2008האמת לא יודעת מאיפה באלי הפחד,ואני לא בתולה היה לי חבר במשך שנה ו3 חודש לפני חודש וחצי רק נפרדנו..ואם כשאני אבוא לרופאה אז היא לא תגיד שום דבר לאמא?או תתקשר אליה? זה ישאר סודי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)