מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגודל כן קובע?שני12/12/2008
אני וחבר שלי (מזה חצי שנה) קיבלנו את ההחלטה ואת המוכנות לממש את אהבתנו, כן אנחנו בני 14וחצי אבל הגיל לא קובע אלא האהבה וההרגשה. אנחנו שניה לפני יחסי מין מלאים וניסינו כבר כמה פעמים לבצע חדירה יש בעיה אחת.. שאני מבחינה פיזית קטנה... והוא.. טפוטפו, די גדול.. והאיבר שלו לא מצליח להכנס אלי, אז אמרנו שננסה בפעם אחרת. וניסינו כבר 3-4 פעמים.. הוא גמר מהגירוי והחרמנות אבל לא הצלחנו להמשיך משם.. האם יש משהו שאפשר לעשות? האם זה יכנס בלי בעיה אחרי כמה נסיונות? האם זה לא יכנס לעולם? מה אפשר לעשות? S:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשני
noam@12/12/2008לפי דעתי כדאי לכם לשים על הקונדום חומר סיכה שאפשר לקנות בכל בית מרקחת, ואז לנסות להחדיר את הפין לנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
שני14/12/2008מה זה החומר הזה בדיוק? והאם יש פתרון אחר, כי בית מרקחת לא בדיוק זמין במקום שבו אנחנו גרים בלי ידיעת ההורים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחומר הזה מקל על החדירה
מישהו14/12/2008חומר סיכה מקל על החדירה ואם את לא רוצה את יכולה להרטיב קצת את הקונדום עם מים נראלי... אני לא ממש בטוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני.
noam@15/12/2008אם האפשרות של חומר סיכה לא באה בחשבון אז הייתי מציע לך פשוט שתעשו משחק מקדים, אולי את תעשי לו קצת ביד והוא יעשה לך קצת ביד, כדי שתהיי "רטובה", כלומר שאיבר המין שלך יתרטב קצת כי את תהיי מגורה מיני, ואחרי זה תנסו להחדיר את הפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
שני15/12/2008יכול להיות שהבעיה היא בגודל ולא ברמת הרטיבות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב הסיכוים לא..
מישהו16/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני...
noam@16/12/2008כל הסיטואציה עצמה היא הבעיה שהפין שלו יותר מידי גדול. תנסו את מה שהצעתי ונראה אם יעבוד או לא. אני חושב שזה אולי בגלל שאת בתולה (אם את עדיין בתולה), ושזה בגלל שאת עוד ילדה.. בת כמה את בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני שלום
מירב שרון22/12/2008שניכם אכן צעירים וחשוב שלא יהיה לחץ לחדירה. צריך להקדיש הרבה יותר זמן ואנרגיות למשחק המוקדם, זה גם מימוש של אהבה, כל מה שנקרא outer-sex (כל מה שאפשור לעשות בסקס שאינו כולל חדירה), זה בתור התחלה. כמה משחק מוקדם יש ביניכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם את משתמשת בטמפונים?
ד``ר עידן מיליצ`ר22/12/2008מבחינה פיזית, כל אישה יכולה להוליד תינוק דרך הנרתיק, כך שאת לא קטנה טפו טפו...
אולי את חוששת ומכווצת?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)