מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרהאנונימי13/12/2008
היי לפני בערך שבועיים אני התחלתי להרגיש מין גירוי ממושך תמיד ליד אנשים, אני כל החיים אוננתי על נשים אבל יש לי מין גירוי כזה ממושך לא עומד לי אבל הראייה כלפי גברים משתנה לי לפעמים ואני חושש אני לא נגעל ופעם זה היה שונה אבל עומד לי מבנות אבל יש לי מין גירוי תמידי כזה שזה גורם לפעמים לירידה וזקפה חלשה לא עומד לי לפעמים מול פורנו אני מקווה שזה לא מחרדה ואם כן מה לעשות זה התחיל מאיזה יוםם שלא אוננתי במשך שבוע וחצי ואז התחיל ואני לא יודע אם זה בגלל שאני לא מספיק וחברת בנות אבל זה מוזר ולא עובר לעשות בדיקת שטן?, בעבר הרגשתי מעין צריבה בפין לפעמים אבל זה עבר לי וגם מין הרגשה באשכים אבל זה עבר. בנוסף ההרגשה הראשונית שהייתה לי לפני כחודש כשיום שאחרי שעשיתי כך הרגשתי וזה לא עוזב אותי - איזה יום אחד אוננתי לאחד שגזרתי קצט שיערות מהאגן ויום לאח מכן אני מרגיש מאז לחץ כשאני יושב באגן וזה לא עוזב אותי ולא רק שאני יושב אני עשיתי בדיקה במערכת העיכול ולא היה כלום אז מה זה יכול להיות? אני חייב עזרה בשני הדברים הללו איך אני יכול לפתור אותם אני בן 16.5 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבי
רוני בולוף13/12/2008היי .. לפי דברייך כנראה שיש לך המשכות לגברים, זה טבעי לגמרי לעיתים אנו נוהגים "להתחרמן" על אנשים שאולי מזכירים לנו אנשים אחרים, ריחות אופי ועוד.. זאת אומרת יכול להיות מצב שכמעט עומד לך בגלל שהבן הזה מזכיר לך מישהו שאתה מאוד "מחורמן " (בוא נגיד) עליו.. בקשר לפורנו .. יש ילדים שזה לא בשבילהם.. אולי לא הגעת לבגרות מלאה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאביה שלום
מירב שרון17/12/2008אתה בגיל שזה לגמרי טבעי ולגיטימי לגלות את המיניות שלך, ובכל גיל מותר לך לפנטז על מה שאתה רוצה, אין כאן כללים, הכול בסדר. לגבי הכאב באגן, אולי כדאי לשקול פנייה לרופא אורולוג לצורך קבלת חוו"ד רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)