מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש סיכוי ?נופר14/12/2008
שלום,שמי נופר . אני וחבר שלי שנתיים וחודשיים ביחד והכל מושלם (: התחלנו לשכב לפני חודש אני הראשונה שלו והוא שלי , אבל זה לא חשוב . רציתי לשאול ככה , אתמול ממש חד פעמי אני וחבר שלי שכבנו בלי קונדום והוא לא גמר בתוכי שכבנו וכמה פעמים הוא הוציא כדי לנגב את ההשפכה המוקדמת וכשהוא גמר כמה ד'ק לפני הוא הוציא ולא גמר בתוכי או עלי . זה ממש היה חד פעמי סתם רציתי לנסות ואני לא בלחץ או משהו אבל רציתי לדעת עם אני יכולה להיכנס להריון ? והאם כדי לנקות בדיקת הריון או שהסיכוי כלוש ? תודה רבה , נופר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקנות *
נופר14/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנופר
noam@15/12/2008אני חושב שיש סיכוי ממש קטן אבל אולי סיכוי פיצקי שכן. למרות שאני חושב שלא. חוץ מזה זה היה דבר ממש לא אחריותי מצדכם לא להשתמש בקונדום!! אם כבר היית משתמשת בגלולות, אבל אם לא אז זה ממש חוסר אחריות במיוחד בגיל כזה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
נופר16/12/2008אני יודעת =\ וזה היה חד פעמי אנחנו בחיים לא עושים בלי .. עשיתי בדיקת הריון אחרי יומיים ויצא שלילי , אבל בדרך ככל צריך לעשות אחרי שבועיים לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנופר שלום, הסיכוי קלוש אך
יפעת מקלר17/12/2008עדין קיים, שכן בדר"כ לפני השפיכה, איבר המין של הגבר מפריש נוזל שקוף שיכול להיות בו זרעים, כך שניתן להכנס להריון גם אם חברך גמר בחוץ. הבדיקה שעשית נעשתה מוקדם מידי, יש לחכות לפחות 10 ימים (זה המינימום) ואם היא יצאת שלילית ועדין לא קיבלת מחזור לחזור עליה שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)