יש סיכוי ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש סיכוי ?
    נופר
    14/12/2008

שלום,שמי נופר . אני וחבר שלי שנתיים וחודשיים ביחד והכל מושלם (: התחלנו לשכב לפני חודש אני הראשונה שלו והוא שלי , אבל זה לא חשוב . רציתי לשאול ככה , אתמול ממש חד פעמי אני וחבר שלי שכבנו בלי קונדום והוא לא גמר בתוכי שכבנו וכמה פעמים הוא הוציא כדי לנגב את ההשפכה המוקדמת וכשהוא גמר כמה ד'ק לפני הוא הוציא ולא גמר בתוכי או עלי . זה ממש היה חד פעמי סתם רציתי לנסות ואני לא בלחץ או משהו אבל רציתי לדעת עם אני יכולה להיכנס להריון ? והאם כדי לנקות בדיקת הריון או שהסיכוי כלוש ? תודה רבה , נופר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש סיכוי ?

הוספת תגובה

• לקנות *

נופר
    14/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנופר

noam@
    15/12/2008

אני חושב שיש סיכוי ממש קטן אבל אולי סיכוי פיצקי שכן. למרות שאני חושב שלא. חוץ מזה זה היה דבר ממש לא אחריותי מצדכם לא להשתמש בקונדום!! אם כבר היית משתמשת בגלולות, אבל אם לא אז זה ממש חוסר אחריות במיוחד בגיל כזה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ....

נופר
    16/12/2008

אני יודעת =\ וזה היה חד פעמי אנחנו בחיים לא עושים בלי .. עשיתי בדיקת הריון אחרי יומיים ויצא שלילי , אבל בדרך ככל צריך לעשות אחרי שבועיים לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נופר שלום, הסיכוי קלוש אך

יפעת מקלר
    17/12/2008

עדין קיים, שכן בדר"כ לפני השפיכה, איבר המין של הגבר מפריש נוזל שקוף שיכול להיות בו זרעים, כך שניתן להכנס להריון גם אם חברך גמר בחוץ. הבדיקה שעשית נעשתה מוקדם מידי, יש לחכות לפחות 10 ימים (זה המינימום) ואם היא יצאת שלילית ועדין לא קיבלת מחזור לחזור עליה שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו