גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    שירה
    18/12/2008

הלכתי לרופאה והיא נתנתה לי גולולות "פינמינט" , משהו כזה. ועדיין לא הגיע לי המחזור כי יש לי שינויים במחזור כי נטלתי פוסטינור. עכשיו , כאשר יגיע לי המחזור( שהיום בדיוק הוא הגיע) אוכל מיד לאחר שהוא יסתיים להתחיל לשכב עם חבר שלי ללא קונדום או שמה עליי לחכות כמה זמן? והיום אני צריכה להתחיל לקחתא ת הגלולות כי הגיע לי המחזור..? וגם , אם אני לוקחת גלולות אין צורך בכלל שהוא ישים קונדום? תודה רבה על העזרה , זה חשוב לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• גלולות

ליאת
    18/12/2008

אם התחיל לך המחזור היוםאז תקחי היום את הגלולה הראשונה. בעקרון כשאי התחלתי לקחת פמינט הרופא ה אמרה לי שאם אני לוקחת מהיום הראשון של המחזור אז אני מוגנת מהריון כבר מהגלולה הראשונה אבל אנחנו העדפנו לחכות ורק אחרי חודש הסרנו את הקונדום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירה שלום

מירב שרון
    18/12/2008

כפי שכבר כתבה לך חברתך לפורום, את מתחילה את הגלולה היום כי היום התחיל לך המחזור. במהלך החודש את לוקחת גלולה בשעה קבועה פחות או יותר, ורצוי להשתמש בקונדום בחודש הראשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו