סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס
    אנונימי
    22/12/2008

אני בת 18 וחצי ויש לי חבר בן 20 ואני עדיין בתולה החלטתי שאני כבר רוצה שנשכב והתחלתי לקחת גלולות ואני בכל זאת מפחדת מאייך שזה יקרה כי אני לא אדע אייך להתנהג במצב הזה אשמח אם תוכלו להסביר ולהדריך אותי בקטנה אייך להתנהג במצבים הללו. וגם בעיה קטנה יש לי מין רטיבות בפות כשאני אייתו זה נורמלי?או שזה יגעיל אותו?אני נורא חוששת מזה. בבקשה תעעזרו לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס

הוספת תגובה

• תשובה לאנונימי

noam@
    23/12/2008

תראי, אני מציע לך לא לדאוג בקשר לפעם הראשונה שלך. תזרמי עם זה! תזרמי איתו ועם כל הסיטואציה שתהיו בה וזהו, אל תהיי לחוצה ואל תדאגי בקשר לזה! בקשר לרטיבות- זה בסדר גמור וזה נורמלי זה אצל כולן ככה. בעיקר כשחרמנים הפות רטוב. מה שאומר שזה לא יגעיל אותו-ההפך, זה יקל על החדירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימית שלום,

יפעת מקלר
    23/12/2008

אני אתחיל מהסוף שכן הבנתי שזו בעיה שמטרידה אותך במיוחד- רטיבות בפות בזמן מחשבות על מין, או בזמן שנמצאים עם משהו שיש אליו תשוקה, היא דבר נורמלי ביותר! מעבר לזה- לרטיבות יש תפקיד מבחינה פיזיולגית שהינו להקל על בני הזוג את אקט החדירה. כשהפות "יבש" זה יכול לגרום לחדירה מכאיבה, כשהוא רטוב, יותר קל להחליק לתוכו, ולכן הטבע יצר כך את האישה.
    לגבי השאלה הראשונה- לכי עם הדברים לאט.כשתגיעו למיטה, תהיו רגועים ונינוחים , לטפו זה את זה, תרגישו את הקירבה הנפשית ואת העונג הפיסי, תעשו דברים שמגרים אתכם מינית, כמו גרוי של הדגדגן בעזרת אצבעות, וככל שתרגישו את העוררות המינית כך תתקדמו. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אנונימי
    23/12/2008

תודה רבה עזרתם לי מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו