עזרה דחופה !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה !
    חסוי
    24/12/2008

שלום אני בת 15 וקיימתי יחסי מין עם חבר שלי, ביום אחרון של המחזור זאת אומרת שהדם ירד בטיפות קיימנו ללא קונדום. אני עדיין בתולה .. הוא הכניס אצבעות אבל אני לא בטוחה שזה פגע בקרום ..ירד דם על התחתון ליפני.. בקיצור אני רוצה לדעת עם אני עדיין בתולה ? .. איך אפשר לדעת .. ועם זה בסדר לקיים יחסי מין(שהפין נוגע בפות וניכנס טיפה אבל לא חודר) ביום אחרון של המחזור .. תודה,קסם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה !

הוספת תגובה

• עוד שאלה !

חסוי
    24/12/2008

ויש לי עוד שאלה .. האם זה נכון שככל שנוגעים בציצים הם גודלים ? .. מכיוון שמאז שהוא נוגע בהם הם גדלו יחסית הרבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקסם

noam@
    25/12/2008

זה בכלל לא משנה אם הקרום נקרע או לא.. ואת גם ככה יכולה לראות אותו, אבל אנלא בטוח שאת יכולה לראות אם הוא קרוע או לא. לא משנה כילו את לא יכולה לבד בבית לבדוק אם הוא נקרע או לא. דבר שני- עוד פעם מזה משנה אם זה בטוח או לא, אל תעשי יחסי מין בלי קונדום!! וכן אם הפין נוגע בפות בלי חדירה ונוזל זרע נשפך לנרתיק סיכוי קטן שתיכנסי להריון אבל סיכוי. בקשר לשאלה השלישית לא אין בכלל קשר בין נגיעות בציצי לבין גדילתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה!

חסוי
    25/12/2008

נועם תודה רבה ויש לי עוד שאלה , באיזה גיל לדעתך זה בסדר לקיים יחסי מין .. הרי רוב הבנות מסתירות מהורייהן שהם שכבו.. ועוד שאלה עם אני שוכבת עם חבר שלי ואני לא רוצה לספר לאמא שלי .. אבל הפחד שלי הוא שאני יכנס להריוון מכיוון שקונדום לא בטוח ב100% ,מה אפשר לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה חזרה.

noam@
    25/12/2008

דבר ראשון לפי דעתי הגיל שנורמלי לעשות סקס הוא בגיל ש...את מוכנה לזה.אם בגיל 14 את מרגישה מוכנה, ואת אוהבת את חבר שלך והוא אוהב אותך, אז תעשי את זה בגיל 14... גיל הכי נורמלי לעשות שרוב בני הנוער עושים פעם ראשונה זה משהו כמו 17,18 ככה. אם את לא רוצה שאמא שלך תדע פשוט אל תספרי לה זאת לא צריכה להיות בעיה. בקשר לזה שקונדום לא בטוח ב100 אחוז-את יכולה לקחת גלולות. רק שבכדי להתאים לך גלולות את צריכה ללכת לרופא\ת נשים.. את כל הפרטים אני לא בדיוק יודע, אבל אני יודע שרק אם אמא שלך ממש בודקת בדקדוק בכל מיני חשבונות אולי היא יכולה לגלות, אבל איפה אפשר לקחת גלולות שמישהו אחד יענה לך:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו