זקפה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקפה...
    אנונימי
    25/12/2008

יש לי בעיה... אני וחברה שלי החלטנו לקיים יחסי מין, אבל בכל פעם שאנחנו מעמידים את הפין, ואני שם את הקונדום, הפין נופל די במהירות לפני שאני מספיק לחדור..... אני לא מבין למה זה קורה? באוננות הכל בסדר... יכול להיות שזה בגלל הסוג של הקונדום שלא מתאים?? תענו בבקשה זה חשוב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקפה...

הוספת תגובה

• אז ככה

ששון
    25/12/2008

יכול להיות שאתה לחוץ לפני שאתה תכלס מתחיל לקיים יחסי מין... ועליך לנסות להוציא מהראש את המצב שאתה תפדח את כל הסיפור אפשרות שניה יכולה להיות שהיא לא מושכת אותך כמו שאתה אוהב.. ולכן קורה מה שקורה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש למומחה להגיד משהו בנושא?

אנונימי
    26/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה קורה במשפחות הכי טובות!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    26/12/2008

רבים מבחורים ששמים קונדום, מאבדים את הזיקפה. יהייה נכון להתאמן באוננות ואז כשיש מימנות.....ילך גם ביחסי מין!
    נסה ותהנה!!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו