גירוי תמידי כזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוי תמידי כזה
    אנונימי
    26/12/2008

אני בן 16.5 ולפני כמה זמן בערך כבר 3 שבועות יש לי גירוי תמידי כזה כל הזמן ליד כל אדם זה ממש מעצבן לא עומד לי אבל זה גירוי שזה מעין התחלה של זקפה וזה מעצבן... זה גורם לראש שלי לחשוב שזה מגברים אבל אין לי משיכה לגברים. ולפעמים אחרי שאני משתין אז יש לי זקפה חלשה כזאת זה מאז הגירוי הזה ולפעמים זה טיפה שורף (אבל אין לי דלקת עשיתי בדיקה) ... בנוסף אחרי שאני גומר אז יוצא לי הזרע אבל אחרי הגמירה איזה 40 שניות אחרי יוצא לי עוד זרע כזה אחרי שגמתי אני לא גומר בזמן ארוך בערך אני גומר תוך 2 דקות עם עצירות ושאני מפסיק אני מרגיש שקצט גמרתי בתוך הפין אני שומע באוננות את השפיך בפנים .. (יצא לי מסורבל אבל אני מחכה לתשובה מאחד המומחים בקשר להכל) תודה אביה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוי תמידי כזה

הוספת תגובה

• לאנונימי שלום

מירב שרון
    26/12/2008

ממליצה לך לפנות לרוא אורולוג לצורך התייעצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל מה שאתה מתאר....טבעי!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    27/12/2008

אם אכן עשית בדיקה לצריבה וזה תקין, אז מה שאתה מתאר ....טבעי! יחד עם זאת, אם אתה חושש, אז כמו שמירב הציעה, פנה לאורולוג.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו