חשש להריון ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להריון ?
    אוריאו
    27/12/2008

חברה שלי ואני לא קיימנו יחסי מין עדיין... כל פעם שאנחנו מתחרמנים אז אחרי שהיא הולכת בסוף אני רואה שרטוב אצלי בתחתונים.. זה לא שפיך אלא משו שבא לפני.. שקוף כזה .. אמרו לי בפורום אחר שזה precum וזה בגלל הריגוש המיני או משו כזה... וכל מה שאנחנו עושים זה מתנשקים, שוכבים אחד על השני.. נגיעות.. הדברים הרגילים.. אז לא יכול להיות שגמרתי.. עכשיו הפחד הוא שזה אולי אולי חס וחלילה יכניס אותה להריון (כי קראתי שסקס יבש יכול להכניס להריון למרות שאני לא יודע מה זה סקס יבש כל כך)...ולמרות שזה בכלל לא הרטיב לי את הג'ינס אלא רק את התחתון עדיין יש פחד... האם יש סיכוי כזה? אני אשמח גם להסבר ללמה רטוב לי שאנחנו כולה מתחרמנים... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש להריון ?

הוספת תגובה

• ..

טל
    27/12/2008

הנוזל הזה ברובו אינו מכיל זרע... הוא נועד כדי לנקות את הפין טרם השפיכה. אם לא היה מגע ישירות לאיבר המין שלה מהנוזל אין שום סכנה להיריון. כדי שאישה תיכנס להיריון נוזל הזרע צריך להיכנס לאיבר המין. זה יכול לקרות גם במקרים מאוד נדירים אם הוא היה רק קרוב לאזור. אבל בכל אופן.. סקס יבש הוא סקס שבוא איברי המין מכוסים ואינם חשופים, הסיכוי להיכנס להיריון במצב שאתה מתאר הוא אפסי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 1

אוריאו
    27/12/2008

1. והנוזל הזה שהוא יוצא לי רק מלהתנשק זה נורמלי שזה קורה רק מזה? 2. וסקס יבש זה פשוט חיכוך עם בגדים כאילו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

טל
    28/12/2008

כן גם לחבר שלי זה קורה... אין לך מה להתרגש.. הכל מתפקד כמו שצריך :) אממ כן אפשר לאמר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו