מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות+ דימום-אנא עיזרו!שירה30/12/2008
כמו שכבר שאלתי כאן על גלולות פמינט אז באמת התחלתי לקחת ולקחתי מהיום הראשון של המחזור. שכבתי עם חבר שלי עם קונדום לעת סיום המחזור ולאחר שהוא נגמר שכבנו והוא גמר בפנים. והיינו ביחד במשך כמה ימים וכמעט כל פעם ששכבנו והוא גמר בפנים ( אני לא יודעת אם יש לזה משמעות..) ירד לי דם אחרי זה. וניקיתי ואז לא חזר יותר. ואין לי שם אם אנחנו לא שוכבים. הכוונה שהמחזור שלי כן נגמר. והמשכתי לקחת את הגלולות. מה זה יכול להיות? האם יש לי סיבה לדאגה ואיך מטפלים בעניין? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
יערה30/12/2008כשמתחילים לקחת גלולות יש סיכוי שירד דם בחודשים הראשונים וזה בסדר אם זה קורה עד 3 חודשים מתחילת שימוש בגלולות. כשאני התחלתי לקחת פמינט ירד לי דם פה ושם וצלצלתי לרופא והוא אישר לי שזה יכול לקרות. אם זה מאוד מדאיג אותך כדאי לפנות לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..?
שירה30/12/2008ואחרי כמה זמן זה עבר לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי קרה בדיוק אותו דבר.
טל30/12/2008הרופא שלי אמר שזה חלק מההסתגלות של הגוף לרמת ההורמונים החדשה. זה עובר אחרי שלושה חודשים. אפילו פחות. אם זה נמשך יותר צריך לחזור אל הרופא ולהחליף סוג. וכמו שאמרו פה. אפ זה מאוד מטריד אותך תקבעי תור, אולי יש בעיה.. מי יודע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין..
שירה31/12/2008אם אתן אומרות שזה קרה לכן , אין סיבה שזה יטריד אותי. בכל אופן , מה אתן מציעות לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הייתי מתקשרת לרופא בכל אופן-אם
טל01/01/2009יש ספק אין ספק..... והייתיח מניחה לזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)