כמה שאלות שאני חייבת לדעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות שאני חייבת לדעת
    אנונימית
    30/12/2008

טוב אז ככה יש לי חבר כבר כשנה וחצי והקשר שלנו אוהב וממש טוב לנו ביחד... אנחנו שוכבים כבר כמה חודשים והכל מצוין וטוב לנו. בכל זאת יש לי כמה שאלות 1. אני יודעת שאולי זה ישמע מצחיק אבל כשאנחנו שוכבים הוא תמיד עושה את כל העבודה.. כי כשאני עליו או משו בסגנון אנלא דעת איך לזוז.. בצורה ששנינו נהנה ממנה..והוא נהנה מהסקס שלנו אבל הייתי רוצה שיהנה עוד יותר... רציתי לדעת אולי יש ללכם טים או משו שיעזור לי לדעת איך אשכרה לזוז למה אני רוצה גם לדעת לזוז ולספק אותו כמה שיותר. עכשיו אנחנו מדברים על הנושא כי אנחנו מדברים על הכל ולא אין ממה בעיה עם זה אבל לי כן .. בקיצור אחרי החפירה... אני צריכה עזרה... ואיתו לא ממש הצלחתי ללמוד איך לזוז... ניסינו לדבר ושאיכשהו הוא יסביר לי אבל לא הלך.. וכבר לא נעים לי אז.. עזרה בבקשה? 2.אנחנו שוכבים כבר כמה חודשים טובים כמובן שבדקנו מחלות מין ועם קונדום... אבל אני רוצה לעבור לגלולות.. למען האמת חיפשתי באינטרנט ובאתרים שונים על גלולות ולא כל כך מצאתי מצאתי קטעים קטועים וכאלה אבל לא משו ספציפי.. אם תוכלו להסביר לי או בבקשה להעלות קישור זה יהיה מצויין:) 3.רציתי לדעת אם זה בסדר שאני יבשה יחסית , כלומר אנחנו קודם מתחרמנים והכל ואני ממש רוצה לשכב איתו אבל למרות כל הרצון אני די יבשה והוא כל הזמן מרטיב אותי וכאלה.. זה נורמלי? סליחה על החפירה ותודה על הכל !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות שאני חייבת לדעת

הוספת תגובה

• לאנונימית שלום

מירב שרון
    01/01/2009

אין כאן חוקים לגבי איך לזוז בסקס, זה עניין אישי שצריך להיות מדובר ביניכם, אם אתם פתוחים לגבי הכול אז תדברו גם על זה. תשאלי אותו, באילו עוד דרכים הוא היה רוצה לשכב איתך. אפשר לגוון בתנוחות של סקס - ראי kama sutra (חפשי בגוגל ותסתכלי על איורים שונים). חשוב שאת תיהני מהסקס ותגיעי לאורגזמה, ובשביל זה את צריכה להיות מחוברת לעצמך, לגוף שלך ולמה שעושה לך טוב, וכמו שאת צריכה לדאוג לעצמך, תוך כדי הסקס, גם הוא צריך לדאוג לעצמו, ונשמע שממש טוב לו, אז פשוט תיהנו אחד מהשני.
    לגבי גלולות, תיגשי לרופא נשים ותתיעצי עמו בנדון. לא כדאי להסתמך על קונדום כאמצעי למניעת הריון, כי הוא לא בטוח באותה מידה (למשל עלול להיקרע או להחליק וכד').
    לגבי יובש בנרתיק, ככל שתקדישו יותר זמן למשחק המוקדם כולל חיבוקים, ליטופים, נשיקות, אוננות הדדית ומין אוראלי הדדי, כך תהיי יותר רטובה. אפשר להיעזר גם בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY GEL שעוזר להקל על החדירה, ניתן לרכוש בכל בית מרקחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו