שאלה למביני עניין -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה למביני עניין -
    אלמוני
    30/12/2008

אהלן, אני בן 26. יש לי חברה - שאני אוהב - למעלה משנה. אני אדם מאוד רציני ובחודשים הראשונים של הקשר היה נדמה לי שהיא האחת, ואני רוצה לחיות איתה. לאחרונה התחלתי לפנטז על ידידה שלי. מזה תקופה שאני מפנטז עליה ורוצה להיות איתה יותר. במקביל התחלתי להרגיש שהקשר שלי ושל חברה שלי מיצה את עצמו. אגב, עוד לפני שהתחלתי לפנטז עליה, היא התחילה לפנטז עלי (היא אמרה לי זאת מפורשות). האם אני צריך להיפרד מחברה שלי, למרות שיש לי רגשות כלפיה? מה משמעות הפנטזיה? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה למביני עניין -

הוספת תגובה

• היי

יעל
    30/12/2008

אני יעל בת 17 וחצי,אנסה לעזור לגבר בן 26. אני חושבת שאם אתה אוהב אותה באמת,ואם חשבת בתחילת הקשר שלך שהיא האחת-לא טעית.הרגש לא משקר(ככה אני מאמינה)ואם חשבת שיש לך עתיד עם הבחורה חבל לפספס את ההזדמנות..אם כבר אמרת את זה לעצמך אחרי 26 שנים לא ניראלי שטעית. לדעתי לך עם האינטואיציה שלך,אל תכנה לפנטזיה. לדעתי,בגלל שהבחורה אמרה לך שהיא מפנטזת עליך זה גרם לך לפנטז עליה גם. זה מה שמשך אותך. וחוץ מזה-פנטזיה?תמיד יכולה להשאר בגדר פנטזיה...בפנטזיה מותר הכל,ככה שאני אומרת שאתה יכול להשאר איתה אבל רק בפנטזיה, לפנטז על מישהי אחרת. מקווה שעזרתי. אשמח לשמוע אם כן :] גם לי יש חבר שאנחנו שנה ו3 חודשים ביחד,ואני לא מתכוונת לוותר עליו.למרות רגעי משבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

טל
    30/12/2008

לא חושבת שיש קשר למה שהתחלת בתחילתץ מערכת היחסים. רגשות משתנים כמו גם אנשים. מכאן ועד להיחפז למסקנות שיש לסיים את הקשר ולהיות עם הידידה...קצת רחוק. פשוט מאוד תשאל את עצמך, אתה אוהב אותה? איך יהיו החיים בלעדיה? תמיד יש אופוריה בתחילת הקשר, ואז זה דועך ומתחיל הקשר האמיתי- השלב שמתחילים לאהוב ולא רק ל"התאהב". אין לך ממה לפחד, מותר לך להרגיש איך שאתה מרגיש זה לגיטימי. פשוט תשאל את עצמך שאלות ותתמודד עם זה , אל תתעלם. ולקטע עם הידידה. פנטזיות? יש תמיד..... לכולם יש פנטזיות... אז אני אלך ברחוב יום אחד ואראה בחור ואתחיל לפנטז עליו, זה לא אומר שום דבר לגבי התא הזוגי שלי. יש נשים שמפנטזות על סקס עם אישה והן סטריות לגמרי. בקיצור, פנטזיות הן לא משהו שיש להתייחס אליו בכובד ראש לדעתי. אבל זו החלטה שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו