בנים אוהבים בנות שמנות במיטה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנים אוהבים בנות שמנות במיטה?
    ד``ר עידן מיליצ`ר
    31/12/2008

אני בת 15 ויש לי שתי שאלות:
    1. אני ממש שמנה (הגדירו אותי עם עודף משקל של 55 קילו) ועדיין לא קיבלתי מחזור. האם זה קשור אחד בשני.
    2. בנים אוהבים בנות שמנות במיטה?
    תודה מראש (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לנערה שמנה

noam@
    31/12/2008

1.אני לא ממש יודע, אני חושב שזה לא קשור.. כדאי לך ללכת להיבדק איפה שהוא כי אם את בת 15 ועוד לא קיבלת מחזור זה די מוזר וחרייג. 2.צר לי לאכזב אותך, אבל את רואה את כל הבנים ורובם אוהבים בנות רזות וחטובות. אבל יודעת מה? מי שחושב ככה אלה רק הבנים החרמנים יותר מידי והלא בוגרים, אם חבר שלך יאהב אותך תאמיני לי שלא יהיה אכפת לו שאת שמנה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    03/01/2009

אני ממליצה לך לבדוק את הסוגיה הראשונה מול רופאת המשפחה שלך, לברר עמה מדוע טרם קיבלת מחזור. יש כאן גם עניין גנטי, באיזה גיל אמא שלך קיבלה את המחזור שלה?
    לגבי שאלתך השנייה, על טעם וריח אין מה להתווכח, זה עניין אישי, יש בנים שמעדיפים רזות ויש כאלה שאוהבים אותן מלאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אוהב שמנות

ליאור
    06/01/2009

אם את רוצה להכיר וליהנות את תשאירי לי הודעה אני יפנק אותך ממש טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו