האם כך זה צריך להיות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם כך זה צריך להיות?
    איילה.
    03/01/2009

שלום,שנה טובה וחדשה. יש לי חבר מזה שלושה חודשים ואני לא יודעת האם כך אמור להתנהג חבר. איך לומר הוא נותן לי חופש יותר מידי, להיות עם ידידים, ללכת למסיבות לבדי...הוא לא נוטה לבוא איתי בדרך כלל טוען שלא אוהב,הוא רואה שיחות\הודעות\ וכו' מידידים ולא אומר דבר..כאילו מדחיק שלא מפריע לו לא עושה לי קטעי קנאה כל מיני כאלה. מצד שני, אני מרגישה שהוא לא חבר באיזשהו אופן לא יודעת הוא החבר הראשון שלי ואני מרגישה שהוא מרשה לי יותר מיידי ושאפילו עם אני יהיה עם אחר,לא יפריע לו. זה מוריד לי האמתי כי זה לא הגיוני כ"כ , האם ככה צריך להתנהג? ללא קנאה,ללא פחד מסוים שיום אחר יעזוב, הוא סומך עלי וזה טוב , אבל יותר מידי לא?זה כבר מרגיש חוסר אכפתיות.. לא יודעת מבולבלת, אני לא יודעת האם הוא באמת דואג לי ..? יש לי אליו אהבה , כי כשאני איתו אני אוהבת אותו אבל בלעדיו אני מרגישה..לבד,כיאלו מתנתק. מה לעשות? הרי איאפשר לשנות אופי של בן אדם.ואני לא רוצה לשנות אותו,אבל האדישות הזאת לדברים יכולה להרוג אותי לפעמים... איך לפתור את זה?והאם בכלל אפשר..וככה זה צריך להיות?כי אני מקנא לפעמים שהוא מדבר עם ידידות וכאלה וזה נכון כי אני קשורה אליו,אבל הוא לא מראה ממש יחס כזה. תודה איילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם כך זה צריך להיות?

הוספת תגובה

• לאיילה שלום

מירב שרון
    03/01/2009

תלוי איך את בוחרת להסתכל על הדברים. הוא נותן לך הרבה מרחב וחופש לעשות דברים שאת אוהבת, אם זה ללכת למסיבות ולהיפגש עם חברים וחברות, הוא מראה לך שהוא בוטח בך ובאהבה שלך כלפיו. את "שופטת" את מידת האיכפתיות שלו כלפייך מנקודת הראות שלך, כי את לעומתו פחות מרגישה בטוחה לאפשר לו את אותו מרחב וחופש. זה שאין לו פחד נטישה, רק מעיד על כך שיש לו אמון בסיסי בזוגיות ביניכם. הוא יודע שגם כשאת לא איתו פיזית, את עדיין בת הזוג שלו, ולך אין את אותה תחושה כלפיו כי לך יש יותר קושי ליצור את האמון הזה ולך כנראה יש במידה מסוימת חרדת נטישה. בטיפול רגשי אפשר לעבוד על זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו